Szekeres Viktor

Az SG-olvasók leginkább a 3D-s Star Wars-t várják

Sokan sokfelé bojkottálják a legújabb Star Wars-premiert, a 3D-sre konvertált Baljós árnyakat, azonban úgy tűnik, hogy a fanatikusok továbbra is szívesen tömik George Lucas zsebét.

Az SG olvasói havi ajánlónk szavazása alapján vélhetően a Star Wars és a 3D-s konverziók rajongói közül kerülnek ki, hiszen nagy meglepetésre a megannyi remek februári premier közül a legtöbben (43%) a Baljós árnyak cím Csillagok háborúja-epizód 3D-sre "varázsolt" változatára kíváncsiak. Ezután nagy szakadék következik, s hiába lesz látható februárban itthon a Szégyentelen vagy az Utódok, a várólista második helyezettje egy 3D-s folytatásfilm, az Utazás a rejtélyes szigetre 3D.

Ha megnézzük az SG-olvasók korábbi leginkább várt filmjeit, akkor nem feltétlenül lehet következtetéseket levonni a nézettségi preferenciákra, mindössze annyit, hogy mint a moziba járók zöme, ők is a folytatásokat szeretik a legjobban, s az eredeti tartalommal bíró filmek iránt kevésbé érdeklődnek: januárban a Sherlock Holmes 2-t és az Underworld 4-et várták legjobban, decemberben a Mission: Impossible 4-et, novemberben a Halhatatlanokat, októberben pedig a Vasököl és A dolog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #9
    "ezzel gondolom mindenki egyetért."

    Az a durva, hogy még el is hiszed, hogy vannak olyanok, akik szerint a Baljós árnyak nem zseniális film. Csak azért, mert szerinted nem jó, azt hiszed, hogy más szerint sem. Kicsit sem egó:)

    Nyilván azért is fogytak jól a gyerekjátékok, mert mindenki egyetért.
  • sempron07 #8
    De szerencsére haladunk a korral, a nézők nagyobb részének szerintem effektetk nélkül - jogosan - gagyi hatást keltett volna egy 21. századi film.
    Üdv a XXI. században!
    (Bár azért tényleg jobb volt az első trilógia - de sokan mondják, hogy rossz lett az új, hát gőzöm sincs, hogy mivel / hogyan tudtak volna jobbat csinálni ennél..)
  • Zoliz #7
    Ez termeszetesen a 1977-es, 81-es es 83-as Star Warsokra igaz, az ujkoriak nagy valag digitalis szemetek, ezzel gondolom mindenki egyetért.
  • Garou #6
    En soha sehol nem talalkoztam olyan emberrel, aki anno fiatal gyerekkent latta es megszerette a klasszikus trilogiat, majd kesobb mikor kijottek az elozmenyfilmek elegedett volt veluk.
  • kalapos01 #5
    "Aki akár csak egyszer is megnézte FIATAL korában a SW IV / V / VI-ot [tehát nem a kilencvenes években született], annak az újkori 3 rész maga a pokol."

    Szerencsére nem csak ilyen emberek léteznek, sőt, sokkal többen vannak, akik nem ilyenek. Mint ahogy rettentő vicces, hogy csak azért, mert neked nem tetszett, és mert tudod, hogy van, akinek nem tetszett, azt hiszed, hogy mindenki számára pokol. Előtted a net, egy perc alatt megcáfolhatod magad.
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Aki akár csak egyszer is megnézte FIATAL korában a SW IV / V / VI-ot [tehát nem a kilencvenes években született], annak az újkori 3 rész maga a pokol.

    Számomra a Star Wars világot a sorrendben először vetített, azaz rohadt régi részek jelentik.
    Amit az újabb részekben Lucas elkövetett - Yar Yarral az élen - az a teljes történet meggyalázása.
    Még úgyis, hogy számos dologra csak ezekből az új részekből kaphattunk (előzményekként) magyarázatot.

    Amit a Jedi visszatér végével művelt a először felújított verzióban [akik ismerik, tudják mire gondolok], az egyenesen arcul köpése a régi színészeknek!
  • sempron07 #3
    A komplett Csillagok háborújára értettem! :)
  • zetortraktor #2
    "Minden férfi számára a legjobb film, sokak számára akárhányszor újranézhető."

    Biztos? Én még embert nem láttam, akinek a kedvence lett volna a Baljós árnyak.
  • sempron07 #1
    Minden férfi számára a legjobb film, sokak számára akárhányszor újranézhető.
    És ha már tud majd valami újat mutatni (3D), miért ne néznénk meg úgy is? :)
    Persze csak aki megteheti, nekem megér ~2.000 Forintot.

    (Ha meg rossz lesz a 3D konverzió - mert általában nem jó, akkor Lucas bácsi bukta a további 5 rész feldolgozásának eredményességét... szóval gyanítom jónak kell majd lennie. A legjobb marketing, ha jó lesz) :)

    Amúgy számomra eléggé gyérnek tűnt a februári felhozatal, ezért még szép, hogy erre szavaztam