Szekeres Viktor

Brad Pitt japán scifi-feldolgozás főszerepében?

Nem túl gyakori, hogy Hollywood japán regényeket dolgozzon fel, de évente 2-3 esetre így akad példa. A legújabb tervek szerint egy időutazós scifi kerülne adaptálásra, s a főszereplő Brad Pitt is lehet.

A Vulture értesülései szerint a Warner Bros. stúdió Brad Pittet akarja megnyerni az All You Need Is Kill főszerepére. A Sakurazaka Hiroshi azonos angol címet viselő regénye alapján készülne, s a stúdió prioritással kezeli a projektet, ezzel akarja kitölteni a Doug Liman-féle Luna című, renegát úrmunkásokról szóló, százmilliós költségvetéssel scifi leállításával keletkezett űrt.

Az All You Need Is Kill egyik producere is Doug Liman lenne, a regény története pedig a következő a hivatalos leírás szerint egy idegeninvázióról és egy katonáról szól, akit az emberek és az űrlények háborújába küldenek. A katona azonban meghal a bevetésen, hogy másnap arra eszméljen, hogy újjászületett - mindezt csak azért, hogy ismét harcolni vonulhasson, majd meghaljon. A 158. újjászületésnél azonban valami megváltozik a körülményekben, felfedez egy katonanőt, aki akár a kulcs is lehet az időhurokból való szabadulásához, vagy a végső halálhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • maxy182 #6
    Akkor írj még pár címet, amit szerinted látnom érdemes (ha lehet hasonló stílusút, mint a Bebop)...
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Pedig volna még mit megnézned anime témában...
  • zetortraktor #4
    A Bebop filmet szerintem már rég lelőtték.
  • maxy182 #3
    Tudom, hogy szorosan nem tartozik ide, de továbbra sincs semmi hír a Cowboy Bebop filmről?
    Pont múlt héten néztem végig a rajzfilmsorozatot, és annak valami olyan eszméletlen hangulata van, hogy mindig elcsodálkozom rajta... SOha egyetlen anime sorozatot sem néztem végig, csak ezt az egyet, de ez nagyon megfogott... Megfelelő befektetéssel, rendezővel és szereplőgárdával egy kegyetlen ütős, noir hangulatú filmet lehetne belőle kihozni...
  • endrev #2
    Ja, hehe, megint egy feldolgozás. Új ötletre már képtelenek. :D
  • endrev #1
    Viktor, tudom hogy késő van (persze ez sosem volt mentség), csak szólok hogy a cím "Brad Pitt japán scifi-feldolgozás főszerepében" azt jelenti hogy a japán feldolgoznak egy scifi-t, amiben Brad Pitt is szerepel, nem pedig azt, hogy Hollywood feldolgoz egy japán scifi-t.

    Amit mondani akartál, azt EZ jelenti: "Brad Pitt egy japán scifi feldolgozásának főszerepében", esetleg "Brad Pitt egy japán scifi amerikai feldolgozásának főszerepében".