Szekeres Viktor

Mozgó plakáttal hozza a frászt a netezőkre az év leginkább várt scifije

Az év végi toplista összeállításával december utolsó hetéig várnunk kell, ugyanis A legsötétebb óra című scifi, mely év végén kerül bemutatásra, még mindig nagyon biztatónak tűnik.

A magát az Alkonyat-filmekkel megszedő és ezzel a nagyon mezőnyébe lépő Summit Entertainment egyre-másra készíti az igényesebbnek tűnő mozifilmeket, melyek egyike az Amerikában december 25-én, idehaza 22-én bemutatásra kerülő A legsötétebb óra (The Darkest Hour) lesz. A konvertált 3D-s verzióban is megtekinthető scifihez újabb reklámanyag érkezett, egy manapság egyre divatosabb "mozgó" plakát.

Annak ellenére, hogy a filmet Chris Gorak rendezte, annak film látványvilágára a producer, az Éjszakai őrség, a Nappali őrség és a Wanted rendezője Timur Bekmambetov volt nagy hatással. Az Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella, Rachael Taylor és Joel Kinnaman főszereplésével készült scifi 5 fiatalról szól, akik Moszkvában küzdenek az idegenek inváziója ellen.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #6
    tényleg a frászt hozza rám ..............mi a szar ez_?
  • HM #5
    0. Durva The Darkest Hour előzetes
  • opeca #4
    Oh yee, megint a világ hadseregeit 1 perc alatt szétszedő, de 5 tini által seggbe rúgott gonosz ufók inváziója a Föld ellen típusú sablon sci-fi?

    Itt most megmondom nektek:

    1. Bukta lesz

    2. Magyar premier után 3 héttel a cikk címe: itthon is bukás a The Darkest Hour
  • NovaTerra #3
    Az ilyen hozzászólások feldobják ezeket a híreket. :)
  • pokolfiu #2
    gömböc? én nem láttam ilyet... :)
  • nessboth #1
    Ez nem az a film, amit Steve Martin forgatott a Kitt Ramsay hasonmással, aminek a címe: Pufók eső? CSak mert abban is ilyen gömböc ufók voltak...