Szekeres Viktor

Hugh Jackman robotos scifije is új plakáton

A Vasököl plakátja nem bíz semmit sem a néző fantáziájára, s erélyesen a tudomására hozza, hogy a film lényege pár szóban leírható: "Hugh Jackman és a bokszoló robot". Premier októberben.

Már csak egy hónap és kiderül, hogy mennyire vált be a Disney marketingstratégiája az Vasököl (Real Steel) című scifivel kapcsolatban. A napokban Budapesten reklámfilmet forgató Hugh Jackman legújabb filmjét ugyanis már több mint egy évvel a premier előtt elkezdték reklámozni, így a közönség már tavaly ősszel értesülhetett arról, hogy érkezik az ausztrál színész új scifije, azonban az csak 2011. októberének elején kerül csak bemutatásra - nálunk hatodikán, Amerikában hetedikén.

A Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban 1-2, A rózsaszín párduc, Párterápia) által rendezett Vasökölben, melyet Dan Gilroy és Jeremy Leven története alapján John Gatins (Az álmodó, Carter edző) írt Jackman mellett fontosabb szerepet fog kapni még Evangeline Lilly, Dakota Goyo, Anthony Mackie és Kevin Durand is. A Vasököl egy olyan sportfilm lesz, melyben Hugh Jackman lecsúszott bokszolóként megpróbál haladni a korral és jó eredményt, valamint megélhetést elérni a hús-vér harcot felváltó robot-a-robot-elleni összecsapások világában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #3
    gyertek skacok jól körbefikázzuk egymást......
  • kalapos01 #2
    Akkor kurvára örülhetsz, kicsicsikó, mert a Real Steel nem 3D-s film. Amúgy nálatok anyukád szorítja a pisztolyt a fejedhez, hogy nézz meg minden 3D-s filmet 3D-ben? Amúgy meg, ha ebből van nagyobb bevételük, akkor miért ne erőltessék, kicsicsikó?
  • Gauge #1
    Csak ne erőltetnék ezt a szar 3D-t...