Szekeres Viktor

Van Damme lesz az UFO főszereplője

Jean-Claude Van Damme ezúttal egy angol filmben fog főszerepelni, ami miatt leginkább a scifi-rajongók csápolhatnak, hiszen Dominic Burns rendezésének címe UFO lesz.

A Variety értesülései szerint Jean-Claude Van Damme következő filmje egy angol scifi lesz, az UFO, melynek forgatását a napokban kezdik el. A történet pár barátról fog szólni, akik a túlélésért küzdenek, miután egy idegen űrhajó érkezik egy angol város fölé. Van Damme partnerei a filmben Bianca Bree, Sean Brosnan és Simon Phillips lesznek, míg az írói és rendezői feladatokat Dominic Burns vállalta magára, aki 2010-ben Cut címmel készítette bemutatkozó filmjét, s azóta leforgatta a még be nem mutatott How to Stop Being a Loser-t is.

A hír egyébként azért is érdekes, mert egy Variety volumenű lap úgy gondolta, hogy Van Damme új filmje bármilyen hírértéket képvisel. A belga származású színész ugyanis már hosszú évek óta szinte csak a videótékák polcaira és a lakossági piacra dolgozik, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nyáron hallható volt a Kung Fu Panda 2-ben és bolgár források szerint a The Expandables - A feláldozhatók 2. részében is szerepelni fog. Kérdés, hogy mostani forgatása ennek nem fog-e keresztbe tenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #1
    gondolom egybol DVDre jon ki
    loál