Szekeres Viktor

Átvezető filmek a Vasember 2, a Hulk 2 és a Thor között

A Marvel A bosszú angyalainak legutóbbi saját filmjét rövidfilmekkel kötötte össze, melyeket a Thort és az Amerika kapitány: Az első bosszúálló DVD-in és Blu-ray lemezein lehet megtalálni.

A Marvel augusztusban jelentette be, hogy a Thor lakossági kiadásával debütál az első Marvel One-Shot rövidfilm. A The Consultant című 4 perces etűdnek (itt lehet megnézni) az a feladata, hogy összekösse a Vasember 2 és A hihetetlen Hulk című filmeket. A rövidfilm középpontjában a Clark Gregg által alakított S.H.I.E.L.D.-es Coulson ügynök áll, de persze Robert Downey Jr. is feltűnik benne Tony Stark szerepében.

Marvel Comics One-Shot: A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer from David Myrick on Vimeo.


A következő rövidfilm az Amerika kapitány: Az első bosszúálló DVD-jére került fel és az A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer címet viseli, az előzetese pedig fentebb látható. Mint ahogy az a címből is kiderült, ezúttal a Vasember 2 és a Thor történetét fogják összekötni. S hogy a fiatalságot még inkább megnyerje magának, a Marvel a rövidfilmek zenéjének szerzésével DJ Paul Oakenfoldot bízta meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!