Szekeres Viktor

Repkedő autók és a fő-főgonosz a The Avengers újabb forgatási videóin

Ismételten spoileresnek mondható forgatási videók kerültek fel a YouTube-ra, így aki nem szeretné előre tudni, mit művel a The Avengers-mozifilm főgonosza, az inkább ne olvasson tovább.

Clevelandben folytatódott a The Avengers, azaz az itthon A bosszú angyalai címen ismert képregény mozifilmes változatának forgatása. A várost eddig New York City "dublőreként" vették igénybe, de a tegnap forgatott jelenetek erejéig Cleveland a németországi Münchent alakíthatta. A forgatási munkálatok középpontjában ezúttal Tom Hiddleston karaktere, Loki állt.


A statiszták leírása alapján Loki egy múzeumnak feldíszített épület előtt látogatók százai szeme láttára megölt valakit, majd pedig ezen látogatók menekülését vették fel a filmesek több alkalommal is. A legizgalmasabb szegmens forgatására éjjel fél háromkor került sor, amikor is egy szerkezet segítségével az egyik német rendőrautót a levegőbe röpítették. A felvételt több órás előkészület előzte meg, ráadásul meg is kellett ismételni, ugyanis első alkalommal az autó nem pontosan a tetején landolt. (A további videókat itt lehet megnézni.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nethyrrea #4
    a képregényverzióban ennél jóval cifrább összefonódások is vannak. nyilván szokatlan hogy a "hétköznapi" szuperhősökön felül mostmár istenfélék is bennevannak a dologban, de ha jól csinálják meg, sztem semmi baj nincs vele :)
  • portable #3
    jó jó
  • pokolfiu #2
    vagy Thor kalapicsájának... esetleg Vasember öklének. mindegy... ez a Thor féle univerzum rohadtul nem illik a Vasember féle képletbe... Hulk még csakcsak, de a többi... képregénykánt okés, de filmben teljesen más vonalat erősít a két (többi) film...
  • vg #1
    Biztos neki ment a kocsi Hulk lábának...