Szekeres Viktor

The Avengers: közös plakáton Vasember, Thor és Hulk

A Marvel minden létező megoldással meg kívánja támogatni A bosszú angyalai-filmet, amely jövő tavasszal kerül mozikba. Többek között összegyűjtötték a korábbi filmekhez kiadott képregényeket.

A Marvel Comics kiadott egy új promóképet az itthon a képregény-rajongók által A bosszú angyalaiként ismert szuperhős-csapatról, akik egyébként The Avengers néven futnak, amit itthon a filmekben "A bosszúállók"-nak fordítottak. A filmes szereplőkről készült csoportkép azonban nem az idehaza április végén bemutatásra kerülő mozifilmhez készült, hanem a Road to the Avengers című gyűjteményes képregény-gyűjteményhez, mely azokat a füzeteket gyűjti össze keményborítók között, melyek korábban megjelentek a Marvel-mozifilmek történetét kiegészítendő.

Aki követte az eddigi Marvel-filmeket, minden bizonnyal tudja, hogy kiket ábrázol a kép, de a rend kedvéért itt a névsor: Fekete Özvegy (Scarlett Johansson), Nick Fury (Samuel L. Jackson), Vasember (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Amerika kapitány (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) és Sólyomszem (Jeremy Renner).

A megjelenő kiadványból egyébként például fény derül arra, hogy mi történt a Vasember 1. és 2. része között, de tudomást szerezhetünk Fekete Özvegy, Nick Fury és Coulson ügynök közös akciójáról, mint ahogy a S.H.I.E.L.D. elnevezésű szervezetről is sok újdonságot tudhatnak azok, akik annyira nem jártasak a papíralapú képregények világában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Evil Merodak #5
    Reméljük lesznek még Marvel paródiák.
  • Evil Merodak #4
  • Szolnokboy1 #3
    nem tudott megegyezni a stúdióval.
  • portable #2
    nem
  • Mathiassa #1
    Hulk végül miért nem Edward Norton lett?