Szekeres Viktor

The Avengers-mozifilm: majdnem 100, jó minőségű lesifotó

New York City-ben, rengeteg bámészkodó szeme láttára folytatódott a The Avengers-mozifilm forgatása. A film legtöbb főszereplője ott volt a helyszínen, mindössze a Mark Ruffalo által alakított Hulk hiányzott.

Joss Whedon, rendező és A bosszúállók (The Avengers) főszereplőgárdája a clevelandi forgatásokat követően New York City-ben folytatta a felvételeket. Mindebben annyi érdekesség van, hogy Cleveland éppen New York City-t személyesítette meg, azonban úgy tűnik, hogy a Central Parkban játszódó jeleneteket mindenképpen a helyszínen szerették volna felvenni a filmesek. Ennek köszönhetően pedig rengeteg jó minőségű kép került fel a netre, melyek között többek között innen lehet mazsolázgatni.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A képek zömén a címszereplők, azaz a Bosszúállók láthatóak, többek között Amerika kapitány (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) és Vasember (Robert Downey Jr.), de mellettük feltűnt még Sólyomszem (Jeremy Renner) és Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) is. A főszereplőket ábrázoló képek mellett egy akciójelenet is készült a környéken némi green screennel, ennek a képeit itt látni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lived #10
    Amerika kapitány új ruhája valami borzadály! Az első filmben sokkal jobb volt. Ez a modernebb mint valami óvódás farsangi maskarája úgy néz ki.
  • m minnifield #9
    kritikák: jobb oldal.
    filmes infók: bal oldal.
    ő dönt, mit olvas el. amúgy tényleg lehetne több filmkritika, nemcsak az épp aktuális mainstream képregényfilmekről és csihipuhi filmekről. meg azért lássuk be, akit nem érdekel a sokadik batman lesifotó, annak vagy nem kéne rákattintani a hírre, vagy keresnie kell egy másik filmes oldalt. komolyan megéri itt idegeskedni ezen?
  • Armagedown #8
    ez már HAON szinvonal gyerekek ..
  • NovaTerra #7
    Szerintem nem azzal van baja, hogy friss híreket olvas, hanem azok minőségével. Rengeteg film készül, köztük van több igen jó. Lehetne normális kritikákat írni, ahelyett, hogy két képet közölnek pl.: az új Batman film forgatásáról.
  • m minnifield #6
    kérlekszépen, ez egy másik kor. mi még azon picsogtunk, hogy a jedi visszatér magyarországi bemutatójára 1 évet kellett várni, ma azon megy a szarrágás, hogy friss híreket olvashatsz...
  • tmk #5
    Ha tudjátok, hogy lelőnek minden poént akkor minek nézitek meg a képeket? Kár itt sírnotok a hülyeségeiteken!
  • Rotcsa #4
    Igen, pont így vagyok vele én is!
    Minden poént lelőnek ezzel a sok szarral!

    Zetorka, szerintem húzz vissza a szántóra és akasszd a szádba a legnagyobb ekéd,azt műveljed,
  • Victor1103 #3
    Már lassan képeken láttam az egész filmet meg se kell néznem a moziba -__-
  • zetortraktor #2
    LOL, a hisztispicsa mindjárt kitalálja, hogy 1 éve vagy 2 éve nem volt ilyesmi. Vagy azt, hogy az ilyesmi senkit sem érdekel és az új Batmanes videók nem hoznak több százezer megtekintést a YouTube-on. Szerintem haladj a korral. Amióta van YouTube meg Twitter, azóta nem kell várni hírekre meg képekre, hogy a premier előtt pár héttel olvasni lehessen a neten valami korosodó zsurnaliszta tollából. Ma már a forgatásokról egyenesen kapod az anyagot.
  • Rotcsa #1
    Teljesen olyan lett az SG film-rovata, mint egy bulvárlap!
    Lesifotók és videók..szánalmas!

    Mintha mindenkit ezek érdekelnének....