Szekeres Viktor

Oscar-díjas író készíti a Sin City 2-t

Elkészült a Sin City forgatókönyvének első verziója, melyet Robert Rodriguez A tégla Oscar-díjas írójával próbál felturbóztatni, hogy még idén elkezdődhessen a film forgatása.

A Heat Vision értesülései szerint Robert Rodriguez és Frank Miller az Oscar-díjas William Monahant kérte fel, hogy dolgozzon a Sin City második részének forgatókönyvén, vagyis a Miller által nemrég elkészített első piszkozaton. Monahant a közönség nagy része A tégla című több Oscart is nyert krimi írójaként ismerheti, de egyébként olyan filmek forgatókönyvéért felelt, mint a London Boulevard, A sötétség határán, a Mennyei királyság és a Hazugságok hálója.

A Sin City 2-ről egyébként továbbra is csak annyit lehet tudni, amennyit a rendező, Robert Rodriguez korábban a sajtó tudomására hozott, miszerint a forgatás még idén elkezdődik. Ezt egyébként most is megerősítette, kiemelve azt, hogy sikerült megszereznie a filmre szánt teljes költségvetést, így minden csak attól függ, hogy mikor kerül kezébe a forgatókönyv végleges verziója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    és köztudott, hogy a remake-eknek nem kell forgatókönyvet írni. fészpalm.
  • jaho #4
  • jaho #3
    a fsz**m kivan Rodriguez el, két éve az volt hogy kész a forgatókönyv.. azt se érten miért favorizálja ennyire a kémkölyköket...
  • nlght #2
    "A tégla Oscar-díjas írójával"

    Még jó hogy egy remakeről beszélünk, lol.
  • Ender Wiggin #1
    a címet érdemes lenne átolvasni posztolás előtt...