Szekeres Viktor

Új Alkonyat 4-plakátok lepik el az utcákat

Stephenie Meyer negyedik Alkonyat-könyve két részletben kerül bemutatásra a mozikban. Az Alkonyat: Hajnalhasadás, 1. rész november közepétől lesz látható, mint az a két új plakátról is kiderül.

Új plakátok kerültek a netre, s ezzel párhuzamosan az utcákra, melyek az Alkonyat: Hajnalhasadás, 1. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1) című romantikus fantasy-t hivatottak reklámozni. A Stephenie Meyer népszerű regénye alapján készült film itthon november 17-én kerül bemutatásra a mozikban, míg Amerikában 18-tól láthatják a fanatikus rajongók.

Klikk ide! Klikk ide!

A plakátok után nemsokára az új előzetest is bemutatja a Summit Entertainment, ennek egy 15 másodperces részlete már elérhető (ld. lent). Az Alkonyat-saga negyedik filmje után, mint az a címből is kiderül, még következik egy záróepizód, ugyanis a stúdió úgy döntött, hogy a Hajnalhasadás című könyvet két részletben fogják bemutatni. Az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2) a tervek szerint 2012. novemberében mutatkozhat be a multiplexekben.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #8
    Hova tudják még ezt a fost húzni .... ennek az össz sztorija összehozható egyetlenegy részbe, ami legalább unalmas sem lenne :)
  • Tower Guard #7
    írtanak helyett írnak, bárcsak írtanák ki amit eddig összehánytak. :)
  • Tower Guard #6
    Az utolsó hulladékkal remélhetőlég lezárul a franchise :) Bár lehet írtanak még 1 gusztustalan könyvet belőle akkor lesz majd film abból is
  • BoneDragon #5
    Ez a film szánalomra méltó. :(
  • bladesoft #4
    Egy csaj ismerős aki olvasta kb 600oldal vajúdás van benne... :)
    Érdekes lesz.



  • Chocho #3
    Ha olvastad a regényt, akkor Te is tudod, hogy nem történik benne annyi minden, hogy az kitöltsön két filmet.
  • Akra #2
    A Potternél összejött,hogy két részre bontották a halál ereklyéit. Remélem itt is jót fog tenni ha már megszerettem ezt a történetet :)
  • bertino #1
    fantasztikus.