Szekeres Viktor

Remek plakát a Szellemlovas 2-nek

Már csak alig fél évet kell várnunk arra, hogy Nicolas Cage ismét visszatérjen a lángoló fejű bosszúálló szerepébe. A Szellemlovas második része ugyanis február közepén kerül bemutatásra.

A SuperHeroHype-nak köszönhetően felkerült a netre a Szellemlovas második részének plakátja, s pár óra múlva már az első előzetesben is megnézhetjük, hogy mit alkot Nicolas Cage a Ghost Rider: Spirit of Vengeance-ben, ami a rendezők, a Crank-et készítő Mark Neveldine és Brian Taylor elmondása szerint inkább reboot lesz, mint folytatás.

A történet reboot-jellege többek között a karakterek háttértörténetének különbözőségében fog megmutatkozni, valamint a fő mitológia, az eredettörténet is kibővült olyan irányokba, melyek nem kerültek szóba az első részben. Azt még nem tudni, hogy a 3D-ben és 2D-ben is bemutatásra kerülő második Szellemlovas hozzánk mikor érkezik, de az amerikai premierjét február 17-re tűzték ki. A filmben Cage mellett még Ciaran Hinds, Violante Placido, Idris Elba és Johnny Whitworth fog feltűnni a fontosabb szerepekben.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #3
    Miért ne az lenne? Nem gagyi az, inkább retro. Úgy érzem sokkal jobban fog passzolni ez a motor a mostani Riderhez.
  • sajtosnudli #2
    Nekem tetszett. Remélem nem az a gagyi motor lesz benne ami a múltkori képeken volt...
  • FL Zoli #1
    az 1 mekkora ócska egy film volt...