Szekeres Viktor

Új lesivideók: Így küzd együtt Thor és Amerika kapitány

Újabb felvételek készültek a The Avengers-mozifilm forgatásáról, azonban Thor és Amerika kapitány küzdelmébe csak az kukkantson bele, akit cseppet sem zavarnak a spoilerek.

Folytatódott a The Avengers forgatása Clevelandben. Az itthon a képregényes piacon A bosszú angyalaiként ismert csapat két tagja. Thor és Amerika kapitány szerepelt a pénteken felvett jelenetekben, melyekről nem csak fénykép, hanem videó is készült. A két szuperhős ellenfelei, csakúgy, mint a korábbi képeken, egyelőre nem derülnek ki, hogy kicsodák, a speciális motion capture-jelmezt viselő kaszkadőrök láttán csak annyi tűnik biztosnak, hogy számítógéppel fogják generálni őket.

Klikk ide! Klikk ide!

Persze valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, ha megsúgjuk, hogy szinte mindenhol kész tényként kezelik, hogy A bosszú angyalainak (vagyis A bosszúállóknak) a skrullokkal fog meggyűlni a bajuk a Cleveland által "játszott" New York City utcáin. A skrull egy idegen faj, mely képviselői a filmben Loki mellett betöltik a főgonosz szerepet. A két alul látható videó közül az egyiken azt láthatjuk, amint Thor a Mjöllnirrel arrébb pofoz egy személygépkocsit, míg a másik kettőn a fent említett akciójelenet forgatása elevenedik meg.






Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Darth Sith #1
    kár, h nem Norton lesz Hulk :(