Szekeres Viktor

Nicolas Cage tüzet vizel a Szellemlovas 2 előzetesében

Mark Neveldine és Brian Taylor a Crank után a Szellemlovas második részében sem fogják vissza magukat. Az egyelőre magyar címmel még nem rendelkező film előzetese pár órája került fel a netre.

Ahogyan azt ígérte a Sony-féle Columbia Pictures, a Szellemlovas második részének plakátja után megérkezett a Nicolas Cage főszereplésével Romániában forgatott film első előzetese is, melynek középpontjába a bosszúálló szuperhős lángoló koponyája került. A 3D-ben és 2D-ben is bemutatásra kerülő film Amerikában február 17-től lesz látható, s bár a hazai premierről még nincs hivatalos hír, de minden jel arra mutat, hogy mi már egy nappal korábban megnézhetjük maguknak, hogy mit alkotott a Crank rendeződuója, Mark Neveldine és Brian Taylor. (A trailert is ők konferálják fel.)


A Ghost Rider: Spirit of Vengeance eredeti címre hallgató film egyébként annak ellenére lesz rendezői elmondása szerint reboot, hogy az első rész rész Amerikában 116, a világ többi részén pedig 113 millió dollár bevételt hozott. Ez pedig remek teljesítmény ahhoz képest, hogy a Marvel afféle másodvonalas képregény-adaptációnak szánta a filmet, amit a februári premierdátum is jelzett. A reboot és második rész késlekedésének oka meglepő módon a Sony bizonytalankodása volt, hiszen a film pocsékra sikeredett, amit a gyenge kritikák is alátámasztottak (a Rottentomatoes-on csak 27%-ra futotta). Nem csoda, hogy Mark Steven Johnson író-rendező nem tért vissza a folytatásra, s sokáig nem is rendezett, csak tavaly tért vissza a Minden kút Rómába vezet című romantikus komédiával. (Johnson írói pályája egyébként meglepően alakult, hiszen annak ellenére, hogy utolsó három szkriptje képregényfilmhez, a Szellemlovashoz, az Elektrához és a Daredevil - A fenegyerekhez készült, pályája elején többek között A szomszéd nője mindig zöldebb forgatókönyvét írta.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #15
    A cikk NEM arról szól, hogy Nicholas Cage tüzet vizel az előzetesben. Az az előzetes legvégén történik, de a cikkben NEM írnak róla.

    Amúgy a forgatókönyvírónak az Elektra és a Daredevil nem túl jó ajánló :).
  • zord #14
    Még az izzó láncával az autót is félresöpri. Kemény.
  • pokolfiu #13
    ráadásul ez a pisálós sem egyértelmű..... simán lehet az valami fegyver ami ontja magából a mapalmot... pl
  • pokolfiu #12
    azért egy yamaha vmax-ot leszarozni.... hááát elég erős,de legfőképp utalás a motorok abszolute nemismeretére....
  • bonobo #11
    Az első rész sokak szerint szar volt, szerintem nem volt rossz, csak még egy-két dolgot tehettek volna bele. Az a baj, hogy a második résznél már a trailerbe is bele van kódolva, hogy fos. Sajnálom, de a képen, meg a fejeken, meg magán a bemutató tartalmán látszik, hogy gyenge lesz. Semmit mondó! Ezzel akarják felkelteni az érdeklődést? Meg, hogy az elején a rendezők ott bemutatkoznak, ez nem vagány hanem égő! Ezzel valami újdonságot akartak vagy mi? Sajnálom, mert biztos jó lehetett volna, de látszik a traileren, hogy megint egy olyan filmet fogunk kapni, aminek a sztorija egy nagy nulla, szegény Nicholas Cage amire szerződik, az a film valahogy egyre igénytelenebb, még ha a Szellemlovasról is van szó, pedig lenne benne potenciál, csak ki kellene használni.
  • wraithLord #10
    Négy év alatt jó sokat fejlődött a CGI.
  • tmk #9
    A cikkek címe azért van, hogy a rengeteg hír közül ki tudd szűrni azokat amik téged érdekelnek. A cikk címének olyannak kell lennie ami tömören összefoglalja miről kapsz információt a későbbiekben ha elolvasod magát a hírt.

    Ha viszont olyan címet ad az író a cikkének ami teljesen mást sejtett, mint ami a cikkben van akkor beszélünk bulvár címről. Jelen esetben, ha valaki azt akarta látni ahogy NC tüzet pisál az láthatta is.

    Ha a Best illetve Story magazinon kívül más újságot is forgatnál erre már magadtól is rájöhettél volna.
  • Axlkenobi #8
    Nekem az első rész is tetszett, bár nem volt túl nagy eresztés. Ez az új alighanem teljesen más hangulatú lesz, de az előzetes klassznak tűnik. Az egyetlen, ami hiányzik az a király motor az előző részből.
  • Broafka #7
    azért bulvár, mert Best vagy Story magazinosan felírnak egy olyan címet, ami csak azért van, hogy becsalogassa a nézőt, vagy elolvassa a cikket. A legtöbb ember azért kattint a trailerre, hogy azt nézze, hogy Nicholas Cage hogy pisál tüzet (ami nem mellesleg a trailer utolsó 2 másodperce volt).

    De ha neked ez nem bulvár...

    azt hiszed, hogy azért bulvár egy cikk címe, mert nem is az van benne mint amiről a cím szól? gratula :)
  • tmk #6
    Miért búlvár a cím? Minden úgy van a trailerben ahogy a címben