Szekeres Viktor

Előzmény készül a Titanic-hoz

Miközben a DVD-re gyártott filmek rajongói nemsokára rátehetik kezüket a Titanic 2-re, egy viszonylag magas költségű, európai koprodukció is feldolgozza a hajó történetét - minisorozat formájában.

Az olasz DeAngelis Group előzménysorozatot tervez a Titanic-ról, Titanic: The Untold Story of How it All Began címmel. A 28 millió dolláros koprodukció a tervek szerint minisorozat formátumban kerülne a közönség elé, a produkciós cég 12 egyórás epizódban tervezi elmesélni a hajó, illetve annak utasainak előtörténetét. A fő hangsúly azonban mindenképp az elsüllyeszthetetlennek tervezett hajón lesz, s mi, a nézők, annak 15 éves építési folyamatába pillanthatunk bele.

A Titanic: The Untold Story of How it All Began-t májusban kezdik el forgatni Írországban, ahol megépítették a hajót, de a szerepek kiosztása egyelőre még nem kezdődött meg. A tervek szerint a nemzetközi premier, valószínűleg több országban párhuzamosan, 2012-ben lenne, a Titanic kifutásának századik évfordulója alkalmából.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #5
    Ez jogos kérdés, de tudom a választ. A PÉNZRŐL és a BEVÉTELRŐL (meg a 3D-ről :D)
  • xido #4
    A sorozat érdekelni fog,remélem nem lesz sok feleslegesen kitalált utas,bízom benne,hogy inkább tényekre és valós személyekre helyezik a hangsúlyt
  • BobaFett #3
    http://www.youtube.com/watch?v=f720MNvOeVc

    valami hogy újraépítik a hajot, ami ugyanúgy elsüjed. eléggé C kategoriásnak tűnik.
  • dzsagon #2
    Titanic 2. Az meg mi a kurvaistenről fog szólni?
  • Yutani #1
    100 éve lesz... 100 éves legenda. Ez a minisorozat jó ötlet, jókor. Remélem, hogy a minősége megüti majd a mércét.