Szekeres Viktor

Alkonyat 4: megérkeztek a legújabb képek

Újabb képek érkeztek az Alkonyat-saga negyedik epizódjához, a Hajnalhasadás - 1. részhez. A fókusz továbbra is Edwardon és Bellán, illetve az őket alakító Robert Pattinsonon és Kristen Stewarton van.

Az Entertainment Weekly újabb fotókkal rukkolt elő az Alkonyat-saga legújabb epizódjához, a Hajnalhasadás - 1. részhez (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1) - a képeket itt lehet megnézni. A Bill Condon által rendezett Alkonyat 4, valamint az ugyancsak általa készített ötödik rész a képen látható főbb szereplők mellett rengeteg fontosabb mellékszereplőt vonultat fel, s mivel a filmhez tartozó sajtóanyag mindet felsorolja, így mi sem foszthatjuk meg e rangos névsortól olvasóinkat: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Billy Burke, Rami Malek, Maggie Grace, Mackenzie Foy, Tracey Heggins, Judi Shekoni, Omar Metwally, Andrea Gabriel, Rami Malek, Angela Sarafyan, Marlane Barnes, Lisa Howard, Patrick Brennan, Noel Fisher, Guri Weinberg, Lee Pace, Toni Trucks, Bill Tangradi, Erik Odom, Valorie Curry, Joe Anderson, Olga Fonda, Janelle Froehlich, Masami Kosaka, Sebastiao Lemos, Amadou Ly, Ty Olsson, Wendell Pierce és Carolina Virguez.


Az Amerikában november 18-án, míg nálunk egy nappal korábban bemutatásra kerülő vámpíros-vérfarkasos filmmel kapcsolatban egyébként még azt a hírt is érdemes megemésztenünk, hogy a Hajnalhasadás 1. és 2. részét nem az eddigi forgalmazó Fórum Hungary, hanem a Pro Video Film & Distribution fogja bemutatni, akik egyébként a magyarországi DVD, valamint Blu-ray forgalmazására vonatkozó jogokat is megkapták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #4
    kar h wesley snipes nincs a szineszek kozott
  • Marko001 #3
    Az a falatnyi rövidnaci (vagy mi) a csajon... :)
  • portable #2
    Biztos csak a forgatási szünetben játszottak
  • RoyalPredator #1
    Már nem csillog a napok a patiszon gyerek?