Szekeres Viktor

Magyar csatornán Dzsudzsák Balázs meccsei

Itthon is láthatóak lesznek az orosz focibajnokságban szereplő Dzsudzsák Balázs mérkőzései, hiszen az RTL csoporthoz tartozó Prizma Tv megszerezte azok közvetítési jogait.

Nincs szerencséje a Sport Klubnak, hiszen egy ideig ez a csatorna közvetítette jobb híján az orosz bajnoki labdarúgó-mérkőzéseket. Egy ideje azonban már nem náluk vannak a jogok, így itthon a focifantikusok joggal tarthattak attól, hogy nem fogják látni a nyáron Hollandiából Oroszországba szerződő Dzsudzsák Balázst heti rendszerességgel, pedig azt az elmúlt években a holland bajnokság közvetítése által megszokhatták.

Nos, úgy tűnik, hogy pánikra nincs ok, hiszen az RTL csoport egy másik csatornája, a Prizma Tv vette meg Dzsudzsák csapata, az Anzsi Mahacskala bajnoki találkozóinak közvetítési jogát. A sorozatokat és valóságshow-kat sugárzó adón nem csak a dagesztáni csapat meccseit lehet megnézni, hanem heti orosz bajnoki összefoglalókat is, mely révén Huszti Szabolcsot (Zenit Szentpétervár) és Gaál Miklóst (Volga Nyizsnij Novgorod) is láthatják a hazai focirajongók.
Az alig fél éve indult csatorna rövid idő alatt a főműsoridőt tekintve olykor már az egyszázalékos közönségarányt is eléri a 18-49 éves korosztályban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!