Szekeres Viktor

Élőben láthatjuk az év sporteseményét

A SPORT TV évek óta, így idén is a helyszínről, élőben közvetíti az NFL döntőjét, azaz a Super Bowlt. A különbség pusztán annyi, hogy a jelenkori gladiátorok idén Dallasban csapnak majd össze.

A SPORT TV idén is élőben közvetíti a Super Bowlt, az Amerikában zajló amerikai focibajnokság (NFL) döntőjét. A Lombardi-trófeáért idén a Pittsburgh Steelers és a Green Bay Packers csapatai fognak összecsapni, mi pedig itthon február 6-án, vasárnap, 23:15-től láthatjuk a meccset helyszíni felvezetéssel a kint tartózkodó Faragó Richárdtól, valamint szakértő stúdióvendégekkel.


A rengeteg show-elemmel tarkított közvetítés során az amerikai himnuszt Christina Aguilera fogja énekelni, a félidőben pedig a Black Eyed Peas ad élő koncertet. A közvetítés évek óta a világ egyik legnézettebb sporteseményének számít, s nálunk is egyre népszerűbb, több tízezren maradnak ébren éjszaka, hogy lássák, hogy ki lesz a bajnok. Persze az esemény a legnagyobb népszerűségnek Amerikában örvend, ahol általában a tévézők 60-70%-a dönt a focidöntő mellett, ami általában 100 milliós nézettséget eredményez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #6
    pedig az NBA jobb :D
  • hakos007 #5
    Green Bay fog nyerni szoros meccsen :)
  • m minnifield #4
    csak meg ne halljam a másnapi ismétlésig az eredményt, élőben nem tudom nézni. a nézettségi adatokra viszont kíváncsi leszek(az ismétéssel együtt persze.)
  • Parker71 #3
    Nagy meccs lesz - csak bírjam sörrel a végéig :)))
  • Grodt #2
    Úgy legyen drága barátom!!!:D:D
  • Marinecorps #1
    A sajtfejűek el lesznek picsázva :D