Szekeres Viktor

Több mint egymillióan nézték a világ legnépszerűbb csapatait

A földkerekség talán két legnépszerűbb klubcsapata a Barcelona és a Real Madrid. Ütközeteiket minden esetben fokozott érdeklődés övezi. A SPORT TV jóvoltából öt nap alatt két Clásicót is láthattak a labdarúgás szerelmesei.

A szombati bajnoki találkozót a SPORT2, a szerdai kupadöntőt a SPORT1 közvetítette. Az AGB adatai szerint mindkét mérkőzés kimagasló nézettséget produkált a SPORT2 szombaton, valamint a SPORT1 szerdán a teljes lakosság tekintetében a vetélytársakat magasan megelőzve a harmadik legnézettebb volt az összecsapások alatt. A két mérkőzésre összesen közel 1,2 millióan voltak kíváncsiak.

Az AGB nézettségi adataiból az is kiderül, hogy a hirdetők szempontjából fontosnak tartott 18-49 év közötti férfiak majd 15 százaléka szerdán a SPORT1-et, több mint 12 százaléka szombaton a SPORT2-t választotta. Mostanra egyébként már biztossá vált, hogy a tavaszi bajnoki, a spanyol kupadöntő és a két Bajnokok Ligája-elődöntő után augusztusban, a Spanyol Szuperkupa döntőjében is megküzd egymással kétszer a Real és a Barca a SPORT TV képernyőjén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #3
    nem nagy cucc
  • sajtosnudli #2
    Az évadzáró F1-es futamot tavaly többen nézték
  • yossarian14 #1
    A DigiSport nézettségi adatairól miért nincs cikk???? :DD