Szekeres Viktor

Egri Viktor és Szántó Dávid távozik az MTV-ből

Két sportriporter távozik az MTV-től. Szántó Dávid és Egri Viktor is a Telesportban kezdte képernyős pályafutását, azonban előbbit egy ideje már a Digi Sporton kell keresni, s utóbbi is valószínűleg egy sportcsatornánál köt ki.

Szántó Dávid november közepén távozik a Magyar Televíziótól, Egri Viktor pedig már augusztusban búcsút intett a közszolgálati televíziónak. Távozásuk okaival kapcsolatban a bulvárlapok az elmérgesedett munkahelyi környezetet is említették, ezt azonban az illetékesek cáfolták. Schulek Csaba, a Telesport főszerkesztője azt mondta az Origó érdeklődésére, hogy nem tudnak versenyezni a kereskedelmi csatornák által kínált fizetésekkel és lehetőségekkel.

Való igaz, hogy míg egy közszolgálati csatornán a napi pár perces jelenlét mellett csak ritkán fordul elő nagyobb sportesemény, míg a tematikus sportcsatornák bőven kínálnak sportot műsorokban. Így nem is csoda, hogy Egri Viktor már a Digi Sport kommentátorainak táborát erősíti. Arról, hogy Szántó Dávid hol képzeli el a jövőjét, még nem tudunk semmit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • leeloodallas #3
    Kell, mert sajnos nem bővelkedünk kiemelkedő sport riporterekben. Amíg ilyen világi péter-féle idegbeteg, tudatlan moslékokkal kell versenyezniük, és sokszor a tehetség marad alul a "kapcsolatokkal" szemben, nagyon meg kell becsülni azt a pár tehetséget. Persze Dávidnak van valamilyen megjelenése, ez igaz. Viszont a tehetsége kiemelkedő. Szurkolok, hogy egy sportcsatornánál kössön ki, méghozzá állandó műsorral. Megérdemli!!!
  • god25 #2
    Ez milyen befolyással van a hétköznapi emberekre?
    Kell, h bárkit érdekeljen ez az info?
  • FoodLFG #1
    Füles! :D