Szekeres Viktor

A Trónok harcából a Thor 2-be vezet az út

Mivel Kenneth Brannagh, a Thor rendezője úgy döntött, hogy nem fog részt venni a folytatás elkészítésében, ezért a Walt Disney Pictures elkezdte keresni utódját, aki lehet, hogy a tévésorozatok világából fog érkezni.

A Variety információi szerint a Marvel Studios és a Walt Disney Pictures Brian Kirköt szemelte ki a Thor második részének rendezésére. Mint arról már korábban beszámoltunk, a rendezőkeresés azért indult meg, mert Kenneth Brannagh, az első rész rendezője nem vállalta a folytatás elkészítését, eleve csak egy filmben gondolkodott. A Marvel Studios persze szerette volna őt meggyőzni a maradásról, hiszen a Thor Amerikában és világszinten is jól szerepelt a bevételeket tekintve, pedig közel sem annyira ismert szuperhősről van szó. (A Thor Amerikában 181, a világ többi részén 267 millió dollár bevételt hozott.)

Az ír Brian Kirköt leginkább a tévésorozatok rajongói ismerhetik, hiszen eddig csak egy mozifilmet készített (Middletown). Azonban filmográfiájában olyan sorozatok találhatók, mint a Luther, a Dexter, a Gengszterkorzó vagy a Vértestvérek. Legutóbb a Trónok harcában dolgozott, melynek három epizódjáért felelt. A Thor 2 pemierjét 2013. július 26-ra tűzte ki egyébként a Disney.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!