Szekeres Viktor

Új képregény szuperhős érkezhet a mozikba

Lehet, hogy Dr. Strange lesz a következő Marvel-karakter, aki saját filmet kap. Már a Thorban is volt egy apró utalás a figurára, de a napokban leadott forgatókönyv-vázlat is beszédes.

A Twitchfilm információi szerint a Marvel Studios komolyan gondolja a Dr. Strange-ről szóló filmjének tervét, hiszen beérkezett a forgatókönyv újabb verziója, mely után a stúdió elkezdte összeszedni a film rendezésére szóba jövő filmeseket, s nemsokára össze fog állni egy pár nevet tartalmazó lista.

A Dr. Strange-mozifilm természetesen a Stan Lee és Steve Ditko által teremtett karakterről, Dr. Stephen Strange-ről szólna, aki misztikus tanokat sajátít el, s így a világ legnagyobb mágusává válik. A szkriptet Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer írta, akik a Conan, a barbár forgatókönyvéért, valamint a Cowboyok és űrlények szriptjének első változatért felelnek, de valószínűleg ezzel még nem ért véget a történet evolúciója, s ahogy az lenni szokott, újraírások várhatóak.

S bár ez nem jelent semmit, de aki látta a Thort, az minden bizonnyal örömmel fedezte fel benne a Dr. Strange-utalást, hiszen Odin kincsárában látható volt Agamotto kristálygömbje.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!