Szekeres Viktor

Jön a Zöld Lámpás 2, a Flash és Az Igazság Ligája?

Végre elsőkézből tudhattunk meg információkat a Marvel képregénykiadó egyetlen komoly ellenfelének, DC-nek a jövőbeni képregényes terveiről. Nem lenne meglepő, ha folytatódna a Zöld Lámpás, s ha elkezdődnek a Villám.

Jeff Robinov, a Warner Bros. vezetője a minap a Los Angeles Times-nak adott egy interjút, melyben elárult egy-két dolgot a stúdió szuperhősös képregényfilmjeiről. A beszélgetés során először a Zöld Lámpás került szóba, melyet bár még 22 országban nem mutattak, de már biztos, hogy bukás, hiszen a 200 milliós gyártási és 100 milliós marketingköltség mellé eddig csak 114 millió dollár amerikai és 40 millió Amerikán kívüli bevétel társult. Robinov elmondta, hogy a nyitóhétvége adataiból arra lehet következtetni, hogy van érdeklődés a filmre, amelynek második részét sötétebbre és feszültebbre kellene megcsinálni, s a hangsúlyt is at akciókra kéne fektetni - no meg persze meg kell találni a megfelelő egyensúlyt a földi és űrbéli történések között.

Az "újoncokról" szólva elmondta, hogy Villám, azaz The Flash kalandjaihoz már készült egy viszonylag erős szkript, így minden esély megvan arra, hogy mozifilmben szerepeljen a világ leggyorsabb embere. S bár egyelőre nem rendelkezik forgatókönyvvel az Igazság Ligája (Justice League) projekt, Robinov szeretné elkészíteni a DC képregénykiadó nagy csapatáról szóló filmet. Azt persze még nem tudni, hogy kik szerepelnének benne, bár támpontnak mindenképp megteszi az Igazság Ligája eredeti felállása: Superman, Denevérember, Villám, Zöld Lámpás, Wonder Woman, Aquaman és Martian Manhunter.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #7
    nem nem..az mind az 1 évad sorozat darabja volt..dupla részes pilot meg 2 duplarészes epizód..
  • Axlkenobi #6
    A Zöld Lámpás folytatásának örülnék. A Villám-film is érdekelne, kíváncsi vagyok, hogy mit tudnának kihozni az egészből.

    A Justice League-film is érdekelne, kérdés, hogy kiket rántanának össze a csapatba, én az eredeti klasszikus hetesnek örülnék, akik a cikkben is meg vannak említve.

    Ami Supermant illeti, én Brandon Routh-nak örülnék, szerintem nagyszerű volt a Returns-ben. Persze, előtte lássuk, hogy teljesít Henry Cavill.
  • G22 #5
    Tom Wellinget a JL filmbe!
  • Zombee #4
    A cikkben arról van szó, hog már van forgatókönyv.
    Amúgy volt egy VHS film, ami egy TV film folytatása lett, ezeket nálunk is kiadták.
  • Dynamic #3
    Jah, valamit félreértettem. Kicsit korán van még nekem:)
  • Dynamic #2
    Annál kicsit több :)
  • xido #1
    Flash-ből volt mozifilm?..Én úgy tudtam,csak a 90' évek eleji 1 évados sorozat..