Szekeres Viktor

Animációs Underworld készül

A San Diegóban rendezett Comic Con-on elhangzott, hogy az Underworld-univerzum tovább bővülhet. Bár a tévésorozatos tervekből úgy tűnik, hogy nem lesz semmi, azonban egy animáció készülőben van.

Az Underworld: Új hajnal (Underworld Awakening) Comic Con-on rendezett paneljén nem hangzott el túl sok érdekesség, szinte egyedül azokra az ígéretekre kaphatta fel az ember a fejét, hogy ez a film is milyen remekül fog kinézni 3D-ben - de mi mást mondhatnának a készítők? Azonban egy információmorzsa mégis érdekesnek tűnt a majd egy órás beszélgetésen, melyen még előzetest is láthattak a rajongók a filmből: animációs Underworld fog készülni.

Az első két Underworldöt rendező, most már produceri státuszban működő Len Wiseman elmondta, hogy megpróbálják tágítani a film univerzumát. Az animációt természetesen nem moziba szánják, az mindössze egy, a későbbiekben megjelenő Underworld DVD és Blu-Ray kiadásnak lesz a része. A panelen további folytatásokra vonatkozó kérdések is elhangoztak, melyekre válaszolva Wiseman azt mondta, hogy eleve azt sem gondolta az 1. rész forgatása közben, hogy idáig eljut az Underworld, így mindenképpen érdeklődve várják, hogy alakulnak a dolgok. Ő mindenesetre támogatná a további epizódokat, mert szeretné az ismert karaktereket újabb és újabb körülmények között megmutatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shenmuedc #6
    Leginkább a pakoljunk össze minél több, egymáshoz semmi köze dolgokat, és ezzel egyediek próbálunk lenni, persze nem mert már ezt is elpukkantották páran film koncepciót(meg stíluson belül is találni sok, ennél jobbat). Persze erről nem csak az említett film tehet, de aki olvas (könyvet nem képregényt,de akár azt is) az tudja,hogy mennyi de mennyi megvalósításra váró, szuper könyv és ötlet van, erre folyton ciklikusan ugyanaz a százszor lerágott ötlet. Persze értem én, a pénz a nagy tömegektől jön, és egyszerűbb ismert dolgokba fektetni a pénzt mint kockáztatni.
  • tatish #5
    Nekem azért jött be az első és talán még a második rész is, mert:
    - volt egy nagyon jó és passzoló hangulata az egésznek,
    - emlékeim szerint ez volt az első 'nagy' film amiben a (vér)farkasok és a vámpírok összecsaptak
    - alapjában véve nem nyáladzós, csöpögős film volt (legutóbbi vérfarkasos film A lány és a farkas, ami egy rakás guanó szerintem, szóval az Underworld típusú vámpíros filmet ne említsük egy lapon az Alkonyatos izékkel)
    - nagyon jó volt a szereposztás, Kate-nek baromi jól állt a szerep
    - nem a múltban játszódott ahol dárdákkal meg hasonlóakkal harcoltak, hanem fegyverekkel, robbanószerekkel stb. (itt cseszték el nálam a Vérfarkasok lázadását)
    És jön a 4. rész és visszatér Kate...
  • Grodt #4
    Nekem az a kedvenc vámpíros franchise-om. Legalább ebben a filmben a jelenkorban nem (csak) szétmarcangolják egymást. Hanem használják a fegyvereket is. Szerintem a történet is nagyon jól össze van rakva. Én a 3. filmnek is simán eltudnék képzelni egy folytatását, de nagyon örülök annak is, h a jelenkori szálat viszik tovább. Shenmuedc neked mi nem tetszik a filmen? Mert ha csak azért nem, mert ez már a sokadik vámpír vs. vérfarkas történet, akkor nem a filmben kell keresni a hibát.
  • shenmuedc #3
    Hát lehet. Ami meg az utóbbi évek vámpíros termése volt az biztosan félreértett romantikus sci-fi vagy ilyesmi. Nem nem írok példát ott a google ha nem tudnád melyek ezek. Bár a te érvelésed úgyis 90 százalékban az hogy nem az a lényeg xxx-nek tetszik ez a valami a tömegeknek tetszik és ezzel most jól megmondtam.És hogy minek nézed ha nem tetszik mert ez a másik adu ász. De ha előre tudnám mi a szar, én lennék a látók látója. De mint földi halandó nekem sem megy máshogy.
    Ha erre hivatkozna mindenki senkinek sem lenne sem ízlése sem véleménye.
  • winnie #2
    szerintem ott érted félre ezt a bővítgetést, hogy nekik nem azt kell nézniük, hogy shenmuedc-nem tetszik-e a franchise, hanem, hogy másoknak bejön-e. az azért mindent elmond, hogy annak ellenére nézed a filmeket, hogy nem tetszik.

    "Vámpír, vérfarkas stb... nincsen más ötlet, nem unalmas már?"

    ööö, nem tévedtél el az időben pár évet? régen elég sok vámpíros és vérfarkasos próbálkozás volt, de manapság már nagyon kevés mozifilm készül róluk. ez igaz a tévésorozatokra is, egyre kevesebb a vámpíros, míg régen volt, hogy 6-7 is akadt.

  • shenmuedc #1
    Szerintem maga az egész franchise egy akkora szemét, hogy kár ezt még tovább bővitgetni. Most komolyan? Vámpír, vérfarkas stb... nincsen más ötlet, nem unalmas már?