Szekeres Viktor

Adam Sandler lesz a legújabb Drakula

Nemsokára Adam Sandlerrel fog gyarapodni a mozis Drakulák eddig is meglehetősen népes névsora. A színész a Hotel Transylvania című családi alkotásban fogja megszólaltatni a hírhedt vámpírt.

A Sony Pictures Animation legújabb 3D-s animációs filmjében, a Hotel Transylvaniában Adam Sandler fogja hangját kölcsönözni Drakulának - ezt jelentette be pár órája Bob Osher, a Sony Pictures Digital Productions elnöke és Michelle Raimo-Kouyate, a Sony Pictures Animation produkciós vezetője. A filmet a tervek szerint 2012. szeptember 21-én mutatná be a Columbia Pictures.

Az egészestés animációs mozi rendezője nem más lenne, mint az a Genndy Tartakovsky, aki a tévés animációs közösség egyik legismertebb alakjának számít, hiszen olyan sorozatalapvetéseket készített, mint a Samurai Jack, a Dexter laboratóriuma vagy az első Star Wars rajzfilmszéria. Mozis téren az ő nevéhez fűződik A pap - Háború a vámpírok ellen animációs nyitójelenete, de ő készítette a Vasember 2 utolsó ütközetében a sztoribordját is.

A film története egy olyan szállodáról fog szólni, ahol mindenféle szörnyek és családjaik élnek, többek között Drakula is tinédzser lányával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #3
    Na vajon 3D-ben is megmarad Tartakovsky félreismerhetetlen stílusa?:)
  • Ender Wiggin #2
    Minden cím félrevezető, már megszokhattad volna.
    Kb, mintha az lenne a cím: "Tehetséges újságírók az SG.hu-n", erre felderül az arcod, rákattintasz a címre, majd kiderül, hogy csak egy Kazinczy és/vagy Pulitzer-kiállításról szóló beszámoló...
  • tomboy013 #1
    Ilyen félrevezető címet adni.... csak a hangját adja hozzá, nem ő fogja drakulát játszani...