Ötvös Tibor

Chris Rock és Adam Sandler egy filmben

Amerika két népszerű komikus-színésze összefogott. Chris Rock (Halálos fegyver 4) és Adam Sandler (Kismenő) idén két filmben is együtt parádézik majd.

Az első az amerikai mozikban nemrég bemutatott The Longest Yard, mely egy elitéltekből álló focicsapatról szól, akik kiállnak a börtönőrök ellen. Sandler egy lecsúszott futballsztárt, Rock pedig a börtön egyik nagymenőjét alakítja. A filmet az a Peter Segal rendezte, aki Sandler-t már kétszer is a csúcsra reptette (Ki nevel a végén?, 50 első randi).



Újonnan készülő filmjük munkacíme The Gilmores of Beverly Hills. A filmet Adam Sandler cége, a Happy Madison gyártja, Rock pedig a film főszereplője és társírója is egyben. A történet központjában egy színesbőrű család áll, akik Beverly Hillsben élnek. A film azt meséli el, hogyan boldogulnak a gazdag negyedben, miután anyagilag nehéz helyzetbe kerülnek.

A műfaj vígjáték (mi más is lehetne?) és a hírek szerint Sandler csak egy cameo szerepben fog majd felbukkanni. A film a címe ellenére nem folytatása az 1998-as, Erika Eleniak főszereplésével készült Beverly Hills-i dilinek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!