Ötvös Tibor

Adam Sandler meleg tűzoltó lesz

Adam Sandler ezúttal egy tűzoltót alakít, aki munkakapcsolatot létesít a társával...aki szintén férfi. A rendező az Ünneprontók ünnepét is jegyző David Dobkin lesz.

Úgy tűnik, a Brockeback Mountain sikere láttán más producerek is felbátorodtak és filmet forgatnak eme kényes témáról. A homokos cowboyok után most meleg tűzoltók jönnek soron. Adam Sandler és Kevin James ugyanis leszerződtek az I Now Pronounce You Chuck and Larry című vígjáték főszerepeire. A történet kísértetiesen hasonlít a már említett Oscar-esélyes drámára: Chuck és Larry kemény tűzoltók, akik boldog házasságban élnek. Ám mindkettőjük szeretőt is tart... Chuck Larryt, míg Larry Chuck-ot.


Kevin James bemelegedett a filmezésbe

A vígjáték rendezését az év egyik legnagyobb sikerét, az Ünneprontók ünnepét produkáló David Dobkin vállalta magára. A történetért az Oscar-díjas páros, Alexander Payne és James Taylor a felelős.

A készítő stúdió végre fellélegezhet, hiszen Sandler és James szerződtetésével végre elindulhat a forgatás, amire a '90-es évek vége óta vár. A páros szerepére először Will Smith-t és Nicholas Caget szemelték ki, majd Cage helyére James Gandolfini lett az esélyes. Legutóbb pedig az Ünneprontók ünnepének párosa, Vince Vaughn és Owen Wilson incselkedett a filmmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Briony #1
    Csípem Sandlart! Kíváncsi vagyok, h oldja meg vígjátékfiguraként azt a témát, amiről nemrégiben drámát is forgattak!