Szekeres Viktor

Új infók a Resident Evil 5-ről

A Resident Evil, vagyis a Kaptár-sorozat főszereplője, Milla Jovovich érdekes részleteket árult el a filmsorozat következő epizódjáról, többet között annak tervezett címát is nyilvánosságra hozta.

Milla Jovovich, a Resident Evil-filmsorozat és a tervezett ötödik rész főszereplője Twitterén osztott meg pár információt követőivel a készítési fázisban lévő legújabb epizódról. Először is eloszlatott pár pletykát azzal, hogy kijelentette, hogy karaktere Alice természetesen vissza fog térni, s természetesen Paul W.S. Anderson ismét oroszlánrészt fog vállalni a készítési folyamatban.

A modellből lett színésznő azt is közölte, hogy ha jól emlékszik, akkor Resident Evil: Retribution lesz az ötödik epizód címe és, hogy a forgatásra Tokióban kerülhet sor. Jovovich elmondása szerint a 2012. szeptember 14-én bemutatásra kerülő filmet Paul W.S. Anderson úgy akarja tökéletesíteni, mint az előzőket, miszerint napokig figyeli profi Resident Evil-játékosok és azok játékát, így nyerve ihletet a történethez, illetve a vizuális megvalósításhoz. (Anderson cégének alkalmazásában a profi Resident Evil-játékosoknak csak az a dolga, hogy a játékok minden szintjét tökéletesen megoldják, s minden kódot feloldjanak bennük.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #3
    magyarán megvárja a 6. részét a játéknak..
    és az 2 év alatt meg is fog jelenni..mikor még csak el lett hintve , hogy lesz.
  • tomboy013 #2
    Nem ártana már ebből is egy reboot.... Olyan szinten gagyi már ez a film hogy az már nevetséges. A 4 részt már végig se bírtam nézni, egyedül az első része tetszett. Különben is szerintem iszonyat gáz mikor egy modell csaj játssza a keményet egy filmben... A női keménykedés Sigourney Weaver-nek állt jól az Alien filmekbe másnak nem igazán(talán még Demi Moore-nak is a G.I. Jane-ben). Bár ma már ez sajnos divat hogy minden filmbe a szép emberek a keménykednek nem azok akik tényleg annak is néznek ki, de hát ez kell a mai szellemileg visszamaradt tiniknek
  • Parker71 #1
    Na ez aztán akkora kamu, hogy vörös TILT feliratok ugrándoznak a szemem előtt - ez a pali úgy szégyeníti meg a Resident Evil nevet, hogy közben profik mutatják meg neki, hogy mi is az a Resident Evil - ő mit figyelhet ilyenkor - ragadjuk ki a felejthető aspektusokat a játékból, hogy tucatfilmet tudjunk csinálni a népnek?
    Csodálkozom, hogy valamelyik fanatikus még nem kínozta meg a rendezőt, mert szégyen amit csinál.