Szekeres Viktor

Az első képek a Silent Hill 2-ből

Megjelentek az első lesifotós képek, melyek a Silent Hill című játékadaptáció mozis folytatásának forgatásán készültek. Valószínűleg a napokban újabb fotókra lehet számítani.

A kanadai Cambridge-ben a napokban elkezdődött a Silent Hill folytatásának, a Silent Hill: Revelation 3D-nek a forgatása. Köszönhetően annak, hogy a Michael J. Bassett rendező által vezetett filmes csapat egyelőre nem műteremben dolgozik, azonnal felkerült pár, lesifotósok által készített fénykép a netre. A rossz hír az, hogy a legtöbb csak a díszletet ábrázolja, mindössze egy tűnik közepesen érdekesnek. (Az összes képet itt lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!

A szemtanúk szerint az új Silent Hill-film díszletesei megpróbálják az első, Christophe Gans által rendezett alkotás látványvilágát visszaadni, reprodukálni. Ugyancsak emlékeztetni fognak az első epizódra annak visszatérő karakterei, hiszen mind Sean Bean, mind Radha Mitchell, mind Deborah Kara Unger tiszteletét teszi a folytatásban, kisebb-nagyobb időre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #2
    "hiszen mind Sean Bean, mind Radha Mitchell, mind Deborah Kara Unger tiszteletét teszi a folytatásban, kisebb-nagyobb időre"

    Nah megnyugodtam! Nagyon várós lesz!!!!!!
  • Hoz_Hun #1
    Inkább Jodelle Ferland-ot a kiscsajt tegyék bele a filmbe, mert őt nagyon jól eltalálták. Tipikus kisdémon feje van a csajnak, más horrorfilmekben is nagyon jó volt.