Szekeres Viktor

Mass Effect-anime készül

Még mielőtt esetleg film készülhetne a Mass Effect című videójátékból, elkészül egy egész estés anime, melyen a japán FUNimation szoros együttműködésben fog dolgozni a kiadó BioWare céggel.

A BioWare és a FUNimation tegnap bejelentette, hogy nemsokára bemutatásra kerül a Mass Effect alapján készített anime. Jó hír, hogy a film egyik executive producere az a Casey Hudson, aki a Mass Effect-játéksorozat készítését is felügyeli, így valószínűleg a hitelességgel nem lesz gondja a produkciónak. "Az elmúlt években felfedtük a Mass Effect világának különböző részeit. A sztori kiterjesztése az anime műfajára újabb nagyszerű lehetőség számunkra." - mondta Hudson.


A Mass Effect anime készítése már elkezdődött és a tervek szerint digitális formában és házimozis platformra 2012. nyarán jelenne meg az egyelőre még cím nélküli film. A nyomás valószínűleg nem kicsi a készítőkön, hiszen az eredeti Mass Effect játék, és folytatása, a Mass Effect 2 több mint 250 díjat nyert el és legalább száz 10/10-es pontszámot kapott a világ játékkritikusaitól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #11
    tudom, de egyszer nagyon reklámozták a death note live actiont, de zalaegerszegen nem ment, mint ahogy az égenjárók anime sem, tehát vannak, de nem annyira országos szinten (bár lehet hogy jobban kéne figyelnem)...
  • Prof William #10
    Japánban teljesen megszokott hogy anime film is megy a mozikban. Gondolom japánban biztos hogy mozikban megy a többi országban meg DVD/BR verziókban jön ki mint ahogy a Halo/Dead Space 2 anim is.
  • winnie #9
    attól, hogy nem nézel animét moziban, még akad, nem is egy.
  • zola2000 #8
    anime a mozikban? a chihiru szellemországban óta nem találkoztam velük, de ha már lesz, akkor ne ez legyen, hanem valami jobb...
  • cateran #7
    Hehe ennyire nem kell messzire menni:D Silent Hill vagy Resident Evil...
  • RecoPhile #6
    Az lenne jó, ha japán szinkronnal jönne mozikba. Ha nem akkor felejtős.
  • zola2000 #5
    Nem, ezt az amerikai cégek rendelték meg a funimationtól, mint ahogy a Halo Legendet is az MS rendelte meg jópár készítőtől, hogy népszerűbb legyen a játék. Mellesleg Japán játékból is készült már amerikai film, pl az uwe boll féle Dead Or Alive, vagy a jó régi szintén rémesen rossz Super Mario Brothers...
  • KillerBlue #4
    Úgy látszik a japánok most rákaptak a Marvel-re hiszen már egy x-Men és egy kifejezetten Wolverine-re koncentráló anime is elindult.
  • zola2000 #3
    Bár a játék stílusa annyira nem jön be, az anime még bejövős lehet, most van az animaxen a vasember anime sorozat, egész jó példája hogy lehet ezekből az amcsi cuccokból valami -japán szempontból- élvezhetőt kihozni.
  • Magiszter #2
    Én egy ilyen egész-estés animációsnak is örülnék. De csak akkor ha legalább ilyen színvonalas mint ez a kis videó. Vagy ha már... akkor sorozatban ugyanezt :D