Szekeres Viktor

Már készül is a Dead Island-mozifilm

Az elmúlt pár nap legmenőbb játékelőzetese volt a Dead Islandé, s cseppet sem meglepő módon nemsokára elkezdődik a játékon alapuló mozifilm tervezése, csak előbb forgatókönyvírót kell keresni.

Két nap alatt több mint kétmillióan nézték meg a YouTube-on a Dead Island című videójáték előzetesét. Bár a Techland játéka csak novemberben fog megjelenni X-Box 360-ra és PlayStation 3-ra, pár producer, még jóval az egyébként zseniális kedvcsináló videó megjelenése előtt le is csapott a projekt megfilmesítési jogaira. Természetesen még se forgatókönyv nincs, mint ahogy színészek vagy rendező sem szerződött le a produkcióhoz, egyelőre csak az tűnik valószínűnek, hogy elkészül egy Dead Island-mozifilm.


A Sean Daniels Companytől Sean Daniels és Jason Brown, a Union Entertainmenttől pedig Dmitri Johnson és Richard Leibowitz lesz ott a készítők között, ők vették meg egy éve a Dead Island-jogokat, s jelenleg azt hallgatják élvezettel, hogy vetélkednek különböző stúdiók a forgalmazási jogokért. A tervezett filmről mindössze azt lehet tudni, hogy Memento-szerűen fogja bemutatni a történetet, tehát már etekintetben is el fog ütni a videójátéktól. ** ** A Deep Silver kiadó első nyilatkozatai szerint azonban még nem keltek el a Dead Island megfilmesítésének jogai.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)