Szekeres Viktor

Beszédes új kép az Alkonyat 4-ből

Az Alkonyat: Hajnalhasadás 1. rész újabb promóciós képe ismét Bellát és Edwardot ábrázolja. A film premierjére még fél évet kell várnunk, de remélhetőleg nemsokára megérkezik az előzetes.

A Summit Entertainment tovább csigázza az Alkonyat rajongóit, hiszen az Alkonyat: Hajnalhasadás kampánya során ismét nyilvánosságra hozott egy fényképet, azonban az első előzetesnek egyelőre se híre, se hamva. A legújabb képen (szokás szerint) Bellát és Edwardot láthatjuk, amint átadják magukat a közöttük tomboló érzelmeknek.


Bár az Alkonyat-filmsorozat készítői már csak Stephenie Meyer utolsó regényét nem filmesítették meg, még legalább másfél év van az utolsó filmig, hiszen a Hajnalhasadást a Summit a Harry Potter és a Halál ereklyéi mintájára ketté bontotta. Ez azt jelenti, hogy az első rész (Amerikában) 2011. november 18-án lesz látható, míg annak folytatása 2012. november 16-án. Utóbbi egyébként az Alkonyat-széria messze legdrágább darabja lesz, hiszen az eredetileg négy részre szóló szerződéssel rendelkező színészgárda fizetése az egekbe szökött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #3
    Nem is tudom miért kínzom ezzel magam...ja, Ashley Greene...

    "Bellát és Edwardot láthatjuk, amint átadják magukat a közöttük tomboló érzelmeknek."

    Kmm...én ebből egy kicsit másra asszociálnék...
  • Chris05 #2
    A HP-t sikerült jól elQrni, messze a legrosszabb rész volt az utolsó. Egy erdőben szaladgálnak meg sírdogálnak, a csávó a végén pedig megtalálja a pálcát. Erről szól a rész, nem többről.
  • Mardel #1
    HP-t is azért bontották, ketté mert nem fért volna bele sokminden egy részbe.
    De ennél felesleges, mivel nemsokminden történt amit ne lehetne 1 részbe beletenni.
    Kedves Twilight rajongók akkor ez a következő rész dögunalmas lesz.