Szekeres Viktor

A gyártó kiakadt az Alkonyat 4 szexjelentének kiszivárgott képei miatt

Pár napja felkerültek a netre az Alkonyat: Hajnalhasadás forgatásain készült nem engedélyezett fényképek, melynek hatására nem csak a stúdió, de a készítők, sőt, maga az írónő is kéréssel fordult a netezők irányába.

Sokan lehet, hogy azt gondolták, mindössze április elseji tréfáról van szó, de a Summit Entertainment és Stephenie Meyer kiakadása valós, ugyanis az Alkonyat-filmeket gyártó stúdió és az Alkonyat-könyveket jegyző írónő nyílt levélben fordult az online közösséghez. Meyer, az utolsó Alkonyat-regényből készülő Alkonyat: Hajnalhasadás 1. rész és Alkonyat: Hajnalhasadás 2. rész rendezőjével és producerével ugyanis arra kérte a netezőket, hogy ne segítség elterjeszteni a kiszivárgott fényképeket, illetve félkész képernyőfelvételeket, hiszen azok közel sincsenek olyan minőségűek, mint amilyennek megálmodták őket, s mint ahogy idén és jövőre láthatjuk a vásznon.


A képek többek között Kristen Stewart (Bella) és Robert Pattinson (Edward) ágyjelenetéről készültek, de további spoilereket is elárulnak a jelenleg is forgó filmekből. A stúdió természetesen igazi hajtóvadászatot indított a kikerült képeket közlők ellen, ráadásul a legnagyobb filmes és rajongói oldalakat levélben keresték meg azzal a kéréssel, hogy ne tegyék közre a kiszivárgott anyagot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chocho #10
    Ez igaz, messze a 4. rész a leginkább agyalós a sorozatból, igazán gáz ezt eddig húzni.

    @Victor1103: Jaj, de megmondtad! :)
  • Chocho #9
    Ja, ok. :)
  • Victor1103 #8
    Ezúton üzenem a kedves írónőnek hogy feldughatja magának a képeit meg úgy az egész franchise-át ahogy van. A világ legszarabb regényével és legszarabb filmadaptációival büszkélkedhet. Gratula!
  • chase #7
    Az a durva, hogy két mozifilmet csinálnak ebből a könyvből, a sorozat legunalmasabb darabja, konkrétan összesen két dolog történik benne, a többi mind csak agyalás.
  • sbuci #6
    Na persze :D Jó nagy hajtóvadászat lehet, ha most is fenn van Youtube-on :P Modern marketingfogás. Olyan mint a véletlenül elvesztett prototípus mobilok.
  • HM #5
    érezd az iróniát
  • Chocho #4
    Max annak spoiler, aki nem olvasta / nem ismeri a könyvet. Nekünk többieknek maximum reklámanyag...
  • adler30 #3
    Ez má bojler
  • Bhalage #2
    faszomba van ilyenkor a Fenybenjaro...
  • Mister #1
    Mekkora szpojler... :)