Szekeres Viktor

A Bangkok Knockout lesz az új Ong Bak? Itt az überlátványos előzetes

Panna Rittikrai az Ong Bak 2 és 3 után Tony Jaa nélkül próbálkozik meg egy újabb verekedős film rendezésével és koreografálásával, s remélhetőleg a Bangkok Knockout-ban kiköszörüli az előző filmjei által ejtett csorbákat.

Panna Rittikrai neve minden bizonnyal csak az ázsiai filmművészet legelvetemültebb rajongói számára ismerős, pedig többek között neki köszönhetjük, hogy az Ong Bak nézhető lett, hiszen ő koreografálta Tony Jaa és a többiek számára a gyenge körítést izgalmassá tevő akciójeleneteket a filmben. Sőt, a Tom Yum Goong - A sárkány bosszúja verekedéseinek látványossága is az ő hozzáértését dicsérik.


Panna Rittikrai persze nem csak koreográfusként ismert, hiszen már elég régóta dolgozik rendezőként is, ő készítette többek között az Ong Bak 2-3. részét, valamint a Beépített ügynököt (The Bodyguard), melynek második részében az akciójeleneteket felügyelte. Ilyen filmográfiával a háta mögött mi sem természetesebb tehát, hogy az ázsiai filmek hívei már nagyon várják a Bangkok Knockoutot, melyben Panna Rittikrai egyszerre működik közre rendezőként és a harci jelenetek koreográfusaként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zoltanszon #15
    Mit ad Isten, epp most volt az Onk Bak reklamja a Film+rol
    Hat hatarozottan jobb, mint ez a trailer.
    A filmet meg majd meglatjuk
  • opeca #14
    Nagyon le vannak lassítva a mozgások. Ha ez lesz véglegesen is, akkor az gáz, ha nem, akkor van még remény...
  • immovable #13
    8 felett illik már használni a "válasz erre gombot".
  • Mister #12
    immovable: De mivel már tavaly betöltötted a nyolcat, így érthetően nem izgatnak a verekedős filmek, mivel az érdeklődésed egy jó éve elment a pornó felé, igaz? :D
  • koschwarz #11
    engem 66 évesen is fog szórakoztatni, hiába, jó, ha az ember a lelkében tud még egy kicsit gyerek maradni
  • immovable #10
    Mégy egy ZS-kat film. Hat évesen még szórakoztatott az ilyen.
  • Dynamic #9
    "Panna Rittikrai...koreografálta Tony Jaa és a többiek számára a gyenge körítést izgalmassá tevő akciójeleneteket "

    Igen, mondjuk nagyon látszik a hasonlóság az Ong Bak/Tom Yum Goong és Bangkok Knockout között, annyi, hogy ez kevésbé "thai-boxosabb".
  • winnie #8
    " a ninja assassin koreográfiája látványosabb. gratulálok bazmeg. "

    hagyd. nem mindenkinek jön be az ázsiai stílus. neki jobban tetszett az, amit az amerikaiak forgattak németországban. az adios és a recbak cípő is népszerű, más az ízlésünk.
  • koschwarz #7
    azért amit bevállalnak ezek a kaszkadőrök... egy halivúdi akciófilm stábja, főleg a sok cgi-jal ehhez képest sehol nincs.

    enzim: te is a netes trollok egy tipikus példája vagy, már meg ne haragudj. látsz egy másfél perces előzetest és kijelented, hogy a ninja assassin koreográfiája látványosabb. gratulálok bazmeg.
  • Wittgen #6
    Szuper

    Remélem lesznek benne olyan minőségi bunyók, mint a Raging Phoenix-ben. A szereplőkben mindenesetre van átfedés.

    enzim: a Ninja Assassin az amcsiknak készült + tele volt CGI-vel. Itt nem hiszem, hogy lesz. Itt minden real, mint Jackie Chan régebbi (pl Drunken master 2) filmjeiben.