Szekeres Viktor

Bourne-rejtély 4: Matt Damon után ők lehetnek az új főszereplők

Szűkül a kör, már csak alig féltucatnyian jöhetnek szóba a Bourne-sorozat negyedik részének főszerepére. Mivel a filmben Jason Bourne karaktere nem fog szerepelni, így Matt Damonről le kell mondania a rajongóknak.

Míg a fiatal színésznők számára mostanában hollywoodi álomszerepnek A tetovált lány feldolgozásában Lisbeth Salander számított (Rooney Mara játszhatja majd el a karakterét), a fiatal színészeknél a legnagyobb lehetőséggel a Bourne-sorozat negyedik részének főszerepe kecsegtet. Arról a The Bourne Legacy-ról van szó, melyet Tony Gilroy fog rendezni, s melyben már nem Jason Bourne lesz a főszereplő.

A Deadline információi szerint eddig négy színészt hívtak meg a castingosok és a rendező a végső tesztre: Joel Edgertont (The Thing), Dominic Coopert (The Devil's Double), Garrett Hedlundot (Tron: Legacy) és Luke Evanst (The Amateur American). Ők fognak április első hetében vetélkedni egymással a főszerepért, bár pletykák szerint a hónap hátralévő részében még egy-két fiatal színészt (pl. Logan Marshall-Greent) meg fognak hallgatni a készítők. Persze fennáll az a lehetőség, hogy nem tesztelt színész kapja végül feladatot, közülük komolyabban Shia LaBeouf és Taylor Kitsch neve merült fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    Damon nelkul nem izgat....
  • xido #1
    Na..Garrett-el még el is tudnám képzelni,van benne valami igen fiatal Peter Weller-es vonal,jó helyezkedéssel még maradhatna is öregségéig:)