Szekeres Viktor

Már nyáron érkezik az új Majmok bolygója-film

A Fox stúdió úgy döntött, hogy mégsem novemberben mutatja be az új Majmok bolygója-filmet, a Rise of The Apes-et, hanem az eredetileg tervezett nyári időpontjában. A magyar premierről egyelőre nincs hír.

A 20th Century Fox szokatlan lépésre szánta el magát és nem elhalasztotta egyik premierjét, hanem előrehozta. A Majmok bolygója-előzményfilmről van szó, a Rise of The Apes-ről, melyet eredetileg novemberben, a Hálaadással erősített hétvégén mutattak volna be Amerikában. (Más kérdés, hogy nem publikus okok miatt előzőleg éppen nyárról került a bemutató ősz végére.)

A James Franco, Freida Pinto és Andy Serkis főszereplésével forgatott scifi így augusztus 5-én kerülhet bemutatásra, azon a hétvégén, amikor a Hupikék törpikék, a The Change-Up című testcserés komédia, valamint a The Darkest Hour című scifi-thriller. E lépés hatására egyébként David Gordon Green új komédiája, a The Sitter elkerül az augusztus 5-i dátumról, csak december kilencedikén mutatják be az amerikai mozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #5
    Én láttam a régi részeket is, meg a Burton félét is. Hozzám a Whalberges feldolgozás közelebb áll, mint az eredetiek. Remélem ez az előzmény jó film lesz, bár annyira nem érdekel, hogy moziban pénzt áldozzak érte, csak a kíváncsiság hajt.
  • gombabácsi #4
    remélem nem olyan szörnyű lesz mint a legutóbbi feldolgozás
  • opeca #3
    Hát nekem a régiek se nagyon tetszettek.
  • Bhalage #2
    sztem a marky markos az jo nagy tragya lett, a regi klasszikus meg jo volt oO
  • hunter88 #1
    Kíváncsi leszek hogy milyen lesz ez az új rész. Nekem mondjuk csak a régiek tetszettek, de ettől független ezt is megnézem hátha valami olyat mutat amit még eddig nem láttunk! Mennyire divat lett ez az előzmény film....amikor már tényleg az utolsó dollárt is próbálják kifacsarni az adott filmből...! Vicces.