Szekeres Viktor

Nem lesz Hellboy 3

Guillermo del Toro egyelőre nem foglalkozik azzal, hogy lezárja a Pokolfajzat-mozifilmeket. A mostanában elég peches rendező egyelőre más projekteken dolgozik és nincs tervei között a Hellboy 3.

Guillermo del Toro, a Hellboy, azaz a Pokolfajzat-mozifilmek rendezője a Moviewebnek adott interjújában elmondta, hogy egyáltalán nem tervezik az újabb folytatást, azaz a harmadik részt. A rendező majd két évig a Hobbittal foglalkozott, de tavaly lelépni kényszerült a produkciótól, s azóta a Lovecraft-féle At The Mountain of Madness feldolgozásán dolgozott, de pár napja erről is le kellett mondania. Del Toro legújabb projektje, a Pacific Rim immáron biztosnak tűnik, igaz felröppentek a napokban olyan pletykák, hogy a japán földrengések nyomán keletkezett cunamik miatt a szökőárakat ugyancsak felhasználó filmtervet is halasztanák.

Az eddig elkészült két Hellboy-mozifilm, ahhoz képest, hogy egy meglehetősen réteg-képregény alapján készült, kifejezetten jól szerepelt a mozikban, többek között a rendezőnek köszönhetően. A 2004-es első film Amerikában 60, a világ többi részén 40 millió dollár bevételt termelt, míg a 2008-as folytatás még erre is rátett egy lapáttal 76 + 84 millióval. Így a közönség minden bizonnyal tárt karokkal fogadna egy harmadik részt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    Pedig jo lenne ha megcsinalna...
  • endrev #2
    Én sem értem. A HellBoy egy baromijó széria, kiváló rendezés, jó forgatókönyv és mély üzenet...
  • hunscripter #1
    minden sz@rt rebootolnak de egy normális folytatást nem tudnak csinálni