Szekeres Viktor

Itt Az utca királyai 2 előzetese

Amerikában tavasszal, nálunk minden bizonnyal már a nyár folyamén megjelenik Az utca királyai folytatása, a Street Kings: Motor City. A Detroitban játszódó rendőrös film előzetesében Ray Liotta keménykedik.

Amerikában április 19-én jelenik meg Az utca királyainak (Street Kings) folytatása, a Street Kings: Motor City. A film, mint az a címből is kiderül, ezúttal Detroitban fog játszódni, de a középpontjában, akárcsak a Los Angelesben játszódó David Ayer által rendezett 2008-as mozifilmben, a rendőri korrupció fog állni. A filmet az a Chris Fisher fogja rendezni, aki jó pár tévéepizód mellett a Donnie Darko folytatását, az S. Darkót, valamint a Mocsok című, ugyancsak korrupt zsarus filmet készítette.


A Ray Liotta főszereplésével készített, csak DVD-n és Blu-ray lemezen megjelenő filmre nekünk sem kell sokat várnunk, bár az eredeti alkotás rajongói minden bizonnyal csalódottan fogják tudomásul venni, hogy várhatóan kedvencük egyik szereplője sem tűnik fel a második részben. A 2008-as Az utca királyai bár nem került sokba, mindössze 20 millió dollárba, a sztárparádé ellenére sem lett túl sikeres: Amerikában 26, a világ többi részén pedig 39 millió dollárra volt jó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pokolfiu #1
    az első szerintem kifejezetten jó volt...