Szekeres Viktor

Jövőre jön a Dungeons and Dragons 4

Itthon Sárkányok háborúja címmel mutatták be a 2000-ben készül, akkor nagy várakozással bíró fantasy filmet, a Dungeons & Dragons-t. Az egykoron moziba készült film negyedik részének már csak a tévé jutott.

A Syfy kihirdette, hogy idén milyen saját gyártású produkciókat tervez bemutatni szombati lényfilmes és katasztrófafilmes blokkjában. Az egyik legjobban csengő név minden bizonnyal a Dungeons and Dragons negyedik része lesz, melyet a tervek szerint 2012. szeptemberében tűz műsorára az amerikai csatorna. (Egyelőre még a Bulgáriában forgatott harmadik epizód, a Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness sem került még bemutatásra.)

A fantasy film mellett a Syfy Nagylábról készít egy tévéfilmet, mellette Shannen Doherty főszereplésével Juliskáról, Gretl címmel, amiben Jancsi (Hansel) a boszorkányvadász próbálja megbosszulni testvére (feltételezett) halálát, de elkészül a zombiapokalipszisről szóló Zombie Apocalypse is. A katasztrófafilmek rajongói minden bizonnyal leginkább a Snowmageddon december premierjét fogják várni, melyben egy misztikus hógömb megrázása okoz csúnya dolgokat a Földön.

Az említett produkciók mellett még elkészül a gonosz koboldos St. Patrick's Day Leprechaun, valamint a Red Faction videójáték alapján a Red Faction: Origins Robert Patrick főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csacsis #7
    A 2. részt csak az nézze meg, aki kíváncsi egy bölcsödés által készített filmre. Szerintem simán a világ legrosszabb CGI-s filmje aminek a története 0 plussz a pocsék szinészi játékok igazán érdemessé tenné egy rakás aranymálna díjra. Komolyan mondom, Egy mezei kamerával, 3Dstúdióval meg egy videószerkesztővel jobb filmet csinálnék egyedül.

    Az első rész nekem tetszett, csak sehol nem tudom megvenni angolul (még letölteni se lehet sehol). (a szinkronos élvezhetetlen)
  • Zaraki Kenpachi #6
    4????
    A 2.részről sem halottam, ezek szerint az 1.résznél is szarabbak az utána levő részek.
  • asdasdasd #5
    "de elkészül a zombiapokalipszisről szóló Zombie Apocalypse is"
    Már azt hittem másról fog szólni...
  • Shiwo #4
    jó lenne, ha végre egy olyan dnd film jönne ki, ami méltó a szerepjáték hírnevéhez..
  • Loverman #3
    MAGUS-ból kéne valamit, a rajongói film inkább vicces volt. Terveztek pár éve rajzfilmet belőle, de nem tudok róla hogy lett volna bármi is belőle
  • cateran #2
    Jo neked..en 2.-rol se..:S
  • xido #1
    Várj már..én még a 3.részről se tudtam:)