Szekeres Viktor

Itt a 10 leggyakrabban kimerevített filmes jelenet listája

A legtöbben szexuális tartalmakat keresve merevítik ki tévéiken a filmeket. A legnépszerűbb képkocka Sharon Stone ruhája alá enged bepillantást az Elem ösztönből, a másik helyen egy fenék, míg a harmadikon egy rohamosztagos áll.

A Lovefilm filmelőfizetési szolgálat felmérése szerint az Elemi ösztönből Sharon Stone hírhedt lábkeresztbetevős jelenete a legtöbbet megállított, kimerevített filmes jelenet. A Top 10-es listán egyébként is komoly szerepet játszik a meztelenség, hiszen a második helyet Jennifer Lopez meztelen feneke foglalja el az Ilyen a formám című romantikus komédiából, a negyedik helyen Jamie Lee Curtis mellvillantása szerepel a Szerepcseréből, a Harcosok klubja péniszsnittje a hatodik, míg a Tágra zárt szemekből a meztelen Nicole Kidman a tizedik.


Nem csak meztelenség, hanem geek pillanatok is találhatóak a 10-es listán, hiszen a harmadik helyen a Star Wars egyik neves bakija áll, amikor az egyik rohamosztagos beveri a fejét az ajtóba, a hetedik helyezett Captain America pajzsának rövid jelenése a Vasember 2-ből, a kilencedik pedig az eredeti Tronból Pacman rövid cameója.


Két animációs pillanat foglalja el a lista 5. és 8. helyét: az egyik Jessica nyúlé a Roger nyúl a pácban című filmből, amikor be lehet pillantani a szoknyája alá, a másik pedig az Oroszlánkirály azon snittje, amikor az égen a SEX szó rajzolódik ki a felhőkből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #12
    Zetor, Betonparaszt fejet hajtunk a bunkóságotok előtt , nem szükséges bizonygatni....
  • tommygear #11
    és hol a többi videó?? viktor b+ tanulj már a hibáidból
  • Klemice #10
    ez mi ez?
  • Yutani #9
    Olvasd el Zomil kolléga hozzászólását, ott lészen az igazság.

    Ülj le fiam, egyes!
  • Zomil #8
    tudod általában minden hirekkel foglalkozo oldalon szoktak forrást is megjelölni, csak itt az sg-n nem szokás...elég szánalmas...
  • Betonparaszt #7
    Nem értem, miért kell puffogni. Nincs ott az adatlapodon, hogy milyen idős vagy és, hogy űber kockaként élted le az eddigi életed több mint a felét ős-Troll
  • Yutani #6
    Jah, 20 éve foglalkozom PC-vel, közelebb vagyok a 40-hez mint a 30-hoz, napi szinten használom a Google-t eredményesen (mert sokan nem tudják, hogyan kell keresni), és én vagyok az új netes generáció, kisfiam?

    Rákerestem, megnéztem a Lovefilm oldalt, de nem találtam ilyesmi anyagot. Nyilván Viktor nem az ujjából szopta az infot, ezért írtam, amit.
  • winnie #5
    jessica nyúl volt, csak éppen Nyúl, szerintem itt a félreértés. márminthogy felvette roger vezetéknevét, ergó nagy betűvel kéne írni.
  • cateran #4
    " az egyik Jessica nyúlé a Roger nyúl a pácban című filmből, amikor be lehet pillantani a szoknyája alá,"

    Mar megint a beteges perverziok,hmm? Jessica nem nyul volt....
  • zetortraktor #3
    Lám-lám, megjelent az új netes generáció, még a Google-t sem tudják használni, úgy kell mindent a szájukba rágni, ha pedig ez nem történik meg, idegesek lesznek. Szerintem szerezz barátot vagy barátnőt, ha melleket vagy péniszeket akarsz merevítgetni.