12
-
Merces #12 Zetor, Betonparaszt fejet hajtunk a bunkóságotok előtt , nem szükséges bizonygatni.... -
#11 és hol a többi videó?? viktor b+ tanulj már a hibáidból -
#10 ez mi ez? -
Yutani #9 Olvasd el Zomil kolléga hozzászólását, ott lészen az igazság.
Ülj le fiam, egyes! -
#8 tudod általában minden hirekkel foglalkozo oldalon szoktak forrást is megjelölni, csak itt az sg-n nem szokás...elég szánalmas... -
Betonparaszt #7 Nem értem, miért kell puffogni. Nincs ott az adatlapodon, hogy milyen idős vagy és, hogy űber kockaként élted le az eddigi életed több mint a felét ős-Troll -
Yutani #6 Jah, 20 éve foglalkozom PC-vel, közelebb vagyok a 40-hez mint a 30-hoz, napi szinten használom a Google-t eredményesen (mert sokan nem tudják, hogyan kell keresni), és én vagyok az új netes generáció, kisfiam?
Rákerestem, megnéztem a Lovefilm oldalt, de nem találtam ilyesmi anyagot. Nyilván Viktor nem az ujjából szopta az infot, ezért írtam, amit. -
winnie #5 jessica nyúl volt, csak éppen Nyúl, szerintem itt a félreértés. márminthogy felvette roger vezetéknevét, ergó nagy betűvel kéne írni. -
cateran #4 " az egyik Jessica nyúlé a Roger nyúl a pácban című filmből, amikor be lehet pillantani a szoknyája alá,"
Mar megint a beteges perverziok,hmm? Jessica nem nyul volt.... -
zetortraktor #3 Lám-lám, megjelent az új netes generáció, még a Google-t sem tudják használni, úgy kell mindent a szájukba rágni, ha pedig ez nem történik meg, idegesek lesznek. Szerintem szerezz barátot vagy barátnőt, ha melleket vagy péniszeket akarsz merevítgetni. -
Beyond silence #2 jaaa................ az meg -
Yutani #1 Jó lenne egy link vagy a forrás megjelölése, hogy az ember meg is tudja nézni, miről írsz, kedves Viktor...