Szekeres Viktor

A Transformers 3 új előzetese még az előzőt is felülmúlja

A Transformers második részét követően rengeteg volt a csalódott hang, sokan érezték magukat átverve, hülyének nézve. A Dark of The Moon eddigi előzetesei azonban valószínűleg az ő figyelmüket is felkeltik.

A teasert követő első nagy, mozis trailerre (3D-ben) még várnunk kell a Transformers: Dark of the Moon esetében, azonban a hihetetlenül látványos, Super Bowl alatt sugárzott tévés promó mellé érkezett egy újabb televíziós előzetes, melyet a NASCAR Daytona 500 közvetítése közben adott le az amerikai Fox csatorna.


Az előzeteseket újra meg újra megnézve valószínűleg már mindenkiben rögzülhetett a premier dátuma, de a július elseje természetesen Amerikára vonatkozik, itthon már június 30-tól láthatjuk Michael Bay Transformers-trilógiájának záróepizódját. (Sőt, gyakorlatilag már 29-én bemutatják a filmet, ha a tervezett szerda éjféli vetítéseket is figyelembe vesszük.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Stefling #14
  Köszi a válaszokat! :)
 • winnie #13
  vagy a folytatások.
 • A6 Intruder #12
  Ez a Michael Bay-féle trilógia utolsó része, de utána jönnek a reboot-ok.
 • Stefling #11
  Ácsi! Miaz, hogy záróepizódját????????????????????? Azt hittem lesz még jópár rész!!!
 • tibisan #10
  ja ..rohan a kölökhöz , mikor a vasak lövik egymást , meg minden robban...megint kisérgeti kell a katonáknak a buliban a riszás bulát...
  de hogy a [email protected] 2. után ez is málna gyanús már most , az 100.
  inváziós baromságnak tűnik elsőre..
  kezdem visszasírni már inkább a x-manos sorozatot.. annak legalább a story-ja a helyén volt , de hogy ehhez mi a [email protected] kellett hozzányújni...pláne egy olyan embernek adni a forgatókönyvet , aki a kör-t is kigyötörte..a 2 már ott is mellément , de nagyon..
 • Nailyenugysincs #9
  ennek a csajnak se lesz más szerepe azon kívül hogy ijedt-szexisen néz.
 • G22 #8
  Jó trükkök vannak a filmben, de baromi gyerekes az egész.Kár, hogy nem valami "felnőttesebb" sci fi filmre költötték a pénzt.
 • TreDoR #7
  Az hagyján, de Megan Fox-nak legalább női arca volt, viszont ennek a csajnak :S
 • nincsen nevem #6
  Ez nagyon ütős lesz, az eddigi részek is jól sikerültek, látványosak voltak a story is rendben volt, de ez...! Én szerintem már a premierre elmegyek, legalábbis nagyon szeretnék, mondjuk ezen a nyáron annyi jó film lesz hogy azt sem tudom melyikre menjek el, ennyi pénzt azért nem fogok mozira kiadni:)
 • ujvgab #5
  Erre nagyon egyszerű a magyarázat, a hazai forgalmazó megkapta ugyanarra a hétre a filmet, mint általában nagyobb filmek esetében, és mivel itthon minden csütörtökön van az új hét kezdése a mozikban, vagyis minden csütörtökön jönnek az új filmek...Amerikában meg pénteken, így egy nappal előbb láthatjuk. Ez egy ilyen bicikli