Szekeres Viktor

A hétvége két legjobb, új előzetese: Transformers 3 kontra Amerika kapitány

A vasárnapi Super Bowl filmelőzetes-kínálatából legígéretesebb 30 másodpercét az idén harmadik résszel rendelkező scifi, és 2011 ikszedik képregényfilmje produkálta előzetesével.

Ha a marketingeseknek csak fél perce van arra, hogy majdnem 100 millió tévénézőnek eljuttassák filmjük reklámját úgy, hogy meg is ragadjon az emberben, akkor az egyik megoldás, ha klipszerűen összevágott, színes-szagos effektparádét állítanak össze. A Transformers harmadik része, a Transformers: Dark of the Moon esetében ezt a filozófiát követték és remekül sikerült a végeredmény.


A vasárnap másik legjobb előzetese az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóé (Captain America: The First Avenger) volt, mely az első másodpercekben még csak a főhősre koncentrál, de a későbbiekben természetesen sorjáznak benne a gyors vágások és a látványos jelentek. Itthon a Transformers 3-at június 30-tól, míg Amerika kapitányt augusztus 4-től nézhetjük meg magunknak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Thaison #12
    Mind két filmet nagyon várom, a Transformers-ből ezt a nagy darálást vártam már amikor tényleg jönnek a gonosz robotok aztán aláznak:) Ebből jó story-t lehet kihozni:) Az Amerika kapitány meg vicces:D
  • Zolivok #11
    http://www.youtube.com/watch?v=r6H2dLTcvEQ&feature=related ez a csaj belőle
  • philcsy #10
    (3:24)-nél miért a saját kezét vágja le a nagyon gonosz vörös fejű csávó? :)
  • philcsy #9
    "meg az előzetesben látható szőke izé az mi?"
    Kérlek tisztelettel az egy ember nőstény. A felnőtt hím egyedek szórakozásra és szaporodásra használják őket. :)
  • Librarian #8
    +1
  • Jötün #7
    Ígéretesnek látszik... mármint a T3. Azok a filmek nem érdekelnek, amikben egy olyan a főszereplő aki fecskealsót húz a cicanadrágra...
    Két észrevétel:
    A birkaszemű, hiperaktív jógyereket minek kell megint beleerőltetni, meg az előzetesben látható szőke izé az mi? Vagy ha a kérdés a "ki?" akkor a szilikonozás biztos új távlatokat ért el.
    Olyan szép nagy szopósra tátja a száját hogy az embernek kedve lenne beledugni egy ipari méretű marharépet.... zöldjével előre, mert megtehetjük!

    Na ennyi...
  • bino512 #6
    hát sztem "amerika kapitány" marha vicces:D:D főleg azzal a kis pajzsal.... jó persze igy van kitalálva meg minden... de marha nehéz megállitani lábonlövik azt csőőőő

  • cylonflatus #5
    Nem, ez a pofás
  • sandor8206 #4
    hát sztem a hétvége legjobb előzetese a Super 8 volt, eléggé egyedinek tűnik a többi közt nem tucat comic-filmnek
    jó kis old school családi akció-sci-finek
  • Bimbike #3
    Baba arca van :)