Szekeres Viktor

Jöhet a Végső állomás 6-7

Elég igazolódnia a papírformának és a Végső állomás ötödik része után elkészülhet a hatodik és a hetedik epizód is, természetesen egy füst alatt, hiszen manapság ez a divat a költségkímélés miatt.

Még csak négy Végső állomás-filmet láthattunk, igaz az ötödiket nemrég forgatták le, de a készítők máris újabb folytatásokban gondolkodnak. Legalábbis ezt erősítette meg Tony Todd, aki a horrorsorozat első részeiben szerepelt, s szállította azok legjobb jeleneteit, mint például ezt. A Mr. Bludworth-t alakító színész azt mondta a Dread Centralnek, hogy az 5. rész esetleges sikerétől függően két további epizód készülhet a szériához, melyeket egyszerre forgatnának le

Todd szerint ehhez csak az kell, hogy mondjuk első helyen mutatkozzon be az augusztus 26-án, az előző részhez hasonlóan 3D-ben forgatásra kerülő Végső állomás 5. Ez ugyan eddig csak a negyedik résznek sikerült (a többi 2-3. helyen nyitott), de a filmek bevételének alakulása azt mutatja, hogy a nézők kíváncsiak a folytatásokra. Míg az eredeti Végső állomás még csak 113 millió dollárt kaszált világszerte, addig a negyedik rész már 186 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KRTuning #2
    Nálam az első rész viszi a pálmát. A második is marhajó lett. Onnan hanyatlás.
  • pokolfiu #1
    pedig szerintem egyre szarabbak lettek... talán a 2. kicsit emelte a nívót de csak látványban, de onnan erős romlás...