Szekeres Viktor

Itt az új Jackass előzetese

Megérkezett a Jackass 3.5 első előzetese, melyből megállapítható, hogy a Jackasses srácok őrültebbek, mint valaha. Még akkor is, ha a 3.5 igazából a Jackass 3D-ből kimaradt jelenetekből fog állni.

Mint arról már beszámoltunk korábban, a Jackass 3D szelleme tovább él, hiszen bejelentették a világszerte 170 millió dollár bevételt hozó, alig 20 millió dollárba kerülő film kvázi folytatását, a Jackass 3.5-et. Az MTV és a Joost azt is nyilvánosságra hozta, hogy a premierre április elsején kerül sor, ekkortól láthatjuk a Jackass 3D leforgatott, ám a filmből kimaradt rengeteg új jelenetet.


A Jackass 3.5 digitális epizódokkal (heti megjelenésű rövid webizódokkal) az interneten jelenik meg először, mégpedig 12 országban (USA, Kanada, Nagy-Britannia, Ausztrália, Németország, Franciaország, Ausztrua, Luxemburg, Spanyolország, Belgium, Svájc, Törökország), igaz a fenti előzetes hivatalos változata a Jooston az említettek közül csak az első négyben érhető el. A Jeff Tremaine által rendezett Jackass 3.5 85 percnyi új anyagot fog tartalmazni, köztük még sosem látott kunsztokat is a szokásos gárdától. Természetesen miután az utolsó digitális epizód is felkerül a netre, a film teljes valójában, nem szétszabdalva is meg fog jelenni megannyi platformon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #1
    zsir.