Szekeres Viktor

A Sötét lovag írója a Lost készítőjével áll össze

Jonathan Nolan új projektjét J.J. Abrams-szel tervezi elkészíteni és ezúttal nem film, hanem tévésorozat, illetve egy tévésorozat pilotja lesz, mely, ha elnyeri a tetszését valamelyik csatornának, jövőre képernyőre is kerülhet.

Az EW információi szerint J.J. Abrams és Jonah Nolan közös tévésorozatos projekten dolgozik, mely műfaja szerint bűnügyi thriller lenne. Sajnos több információt a tervezett sorozatról nem lehet tudni, de a két író neve mindenképp garancia lehet a minőségre. A széria 2011. őszére készülne el, persze akkor, ha valamelyik csatorna érdeklődést mutatna a projekt iránt.

Christopher Nolan testvérét minden bizonnyal nem kell bemutatni a filmrajongóknak, hiszen többek között a Sötét lovag és A tökéletes trükk forgatókönyvét készítette, de a két adaptáció előtt saját ötletével, a Mementóval még egy Oscar-jelölést is kapott. Abrams sokkal járatosabb a tévés világban, hiszen olyan sorozatokat készített, mint a Felicity, az Alias és a Lost - Eltűntek, valamint a jelenleg is műsoron lévő Rejtély képernyőre adaptálásában is volt szerepe. Napokon belül bemutatásra kerülő új sorozatának, az Undercovers-nek a pilotját nemcsak írta, hanem rendezte is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hernyo05 #1
    Hát nemtudom én valahogy nem szomjazom még egy bűnügyi thrillerre, a csapból is az folyik. Bár lehet, hogy jó lesz, tényleg két nem akármilyen névről van szó. De inkább egy ütős filmet tudnék elképzelni velük, abból sajnos elég kevés van mostanság. Super 8 például nem tűnik rossznak.