Szekeres Viktor

Így fog kinézni az Alkonyat 4 címe

Újabb kényeztetés érkezett az Alkonyat-rajongóknak, ezúttal a Hajnalhasadás első részének címgrafikáját lehet szemügyre venni. A hatalmas sikerű filmsorozat november 18-án fog folytatódni.

A Summit Entertainment nem bír nem a rajongók kedvében járni. Múlt héten egy erotikától túlfűtött, és szikrázó érzelmektől pezsgő fényképet hoztak nyilvánosságra, most pedig az Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1) címkiírását mutatták meg, így nem fog meglepetésként érni minket, ha meglátjuk a nemsokára megjelenő első plakátokon, vagy a filmben.


Az Amerikában november 18-án bemutatásra kerülő filmmel, ahogy a címe is utal arra, nem fog véget érni a sorozat, hiszen a negyedik Alkonyat-regényt két részletben mutatják be a mozikban. A rajongóknak csak az fog kellemetlenséget okozni, hogy míg annak idején a Kill Bill két része között pár hónap, a Harry Potter hetedik és nyolcadik epizódja között nagyjából fél év telt el, addig az Alkonyat 4 után az 5. részre egy teljes évet kell várni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #8
    egyszer az est fm-en superman beszélgetett valakivel az egyik műsorban, mondott valami humoros dolgot, mire nemsoká betelefonált egy hallgató, hogy hogy képzeli, blabla...alig lehetett meggyőzni, hogy ez csak egy poén volt, a végén az ember kitalálta, hogy super jelezze előre ha poén jön. onnantól kezdve úgy folytatódott az adás, hogy amikor vicces megjegyzést tett a műsorvezető, előtte bejelentette, hogy "figyelem, poén jön!"
    viktor is beveztehetné ezt, "figyelem, irónia következik!"
    borzalmas lenne, de tuti lennének páran akik örülnének neki, hogy a szájukba rágják a dolgokat.
  • Szefmester #7
    Viktor cikkeiben meglehetősen jól el vannak rejtve az iróniára emlékeztető szövegek. Sőt továbbmegyek, leginkább csak belemagyarázni lehet az iróniát az ő teljes mértékig komolynak szánt megfogalmazásba.
  • kalapos01 #6
    Anyám, ha-ha! Megint egy idétlen, akinek az értelmező szótárából kitépték az I-betűs lapokat, ahol többek között az ikra, az irgalom és a, wait for it!, irónia jelentése van elmagyarázva. :DDDD
  • Locutus51 #5
    "Múlt héten egy erotikától túlfűtött, és szikrázó érzelmektől pezsgő fényképet hoztak nyilvánosságra"

    Ja, két fej, két kéz, meg egy párna, de szinte süt a monitorom, annyira túlfűtött erotikusan. Ez már a szánalom mesterfoka feletti szint, amire Viktor eljutott.

    "most pedig az Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1) címkiírását mutatták meg, így nem fog meglepetésként érni minket, ha meglátjuk a nemsokára megjelenő első plakátokon, vagy a filmben. "

    Elképzelem a rengeteg rajongót, aki nem látta ezt a képet és szívszélhűdést kap a plakát láttán, amin rajta van a cím. Mert ugye k***a meglepő, hogy egy moziplakáton rajta van a film címe.

    Én még nem túl hosszú életem folyamán egyszer nem találkoztam ennyire primitív emberrel, és az a baj, hogy szaporodik...
  • smaszi #4
    " ...addig az Alkonyat 4 után az 5. részre egy teljes évet kell várni. "

    Szivassák csak őket!
  • smaszi #3
    " ...most pedig az Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1) címkiírását mutatták meg, így nem fog meglepetésként érni minket, ha meglátjuk a nemsokára megjelenő első plakátokon, vagy a filmben. "

    Ezigen! Hogy ez most már tényleg mekkora WTF!?
  • Nailyenugysincs #2
    Ez a mi Viktorunk
  • xido #1
    Wow..már az is hírértékkel bír,hogy milyen betűkkel írják ki egy film címét?:)))