Szekeres Viktor

Új, színfalak mögötti képek az Amerika kapitányról

Újabb képek kerültek nyilvánosságra az Amerika kapitány-mozifilm forgatásáról, s még az is kiderült, hogy miért dobálózik az ismert szuperhős egy zöld színű frizbivel. A hazai premier augusztus negyedikén lesz.

Javában zajlik az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) forgatása, s ennek megfelelően egyelőre még csak csurrannak-cseppennek az infók a Joe Johnston által rendezett filmről, de minden bizonnyal nemsokára a komolyabb marketingkampány is kezdetét fogja venni. Ennek egyébként éppen ideje is lenne, hiszen manapság nem egy hollywoodi alkotásnak már a premier előtt egy évvel megjelenik plakátja és/vagy előzetese, azonban Amerika kapitány esetében a Marvel nyilvánvalóan nem akarja, hogy a reflektorfény a Thorról egy másik projektre irányuljon.

Klikk ide! Klikk ide!

Ettől függetlenül azért olykor a lesifotók, vagy éppen a sajtó szolgál némi belső információval - most például a holland Veronica magazin zsurnalisztája és fotósa kapott arra lehetőséget, hogy bekukkantson a színfalak mögé. Magából a cikkből sajnos nem sok újdonságot lehet megtudni, bár a fanatikusok lehet, hogy már annak az infónak is örülnek, hogy a híres pajzsból összesen 25 darabot készítettek - több kisebbet és könnyebbet a harci jelenetekhez és a futásokhoz, pár nagyobbat, masszívabbat, míg egyet bronzból csináltak meg, s ez utóbbit még felemelni se nagyon lehet. A Chris Evans által játszott főhős a beszámoló szerint egyébként hajigálni is fogja a pajzsot, melyet egy zöld frizbi helyettesít ilyenkor, hogy az utómunkák során manipulálhassák a képet, s húzhassák rá a pajzs grafikáját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!