Szekeres Viktor

2011 legagyamentebb komédiája már plakátot is kapott

A Your Higness az eddig előzetesekből megismert 2011-es filmek közül minden bizonnyal sokaknál vinné el a legagyamentebbnek ígérkező komédia címét. Erről mostantól a plakátot vizsgálgatva is meggyőződhetünk.

Sokan már felvésték noteszükbe a Your Highness premierjének dátumát, mások pedig már most tudják, hogy a hátuk közepére sem kívánják a Danny McBride és Ben Best által írt eredeti, középkori komédiát, a Your Highness-t. A film megtekintését illetően eddig csak az előzetesek és a rendező személye (David Gordon Green - Ananász expressz) jelentett némi támpontot, pár napja azonban már a plakát is.

Miközben a korhatáros előzetest a napokban egy mindenki által megtekinthető trailer követte, Natalie Portman, Danny McBride és James Franco már plakáton is megpróbálja moziba csábítani a potenciális nézőket. Az április 8-ára kitűzött amerikai premier mellett a hazai bemutató dátumáról azonban nem tudunk beszámolni, ugyanis közel sem biztos, hogy itthon moziban látható lesz a Your Highness. (Ez cseppet sem lenne meglepő, hiszen az Ananász expressz Amerikában hatalmas siker volt, 87 millió dollár bevételt hozott, a világ majdnem összes országában azonban megbukott, amit a 14 milliós nemzetközi teljesítmény is jelez.) A fent említett színésztrió mellett egyébként még Zoey Deschanel és Justin Theroux jut fontos szerephez az alkotásban.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!