Szekeres Viktor

Kiretusálták Natalie Portman tangáját a színésznő új filmjének előzeteséből

Nemrég Jessica Alba CGI-meztelenségére csodálkozhattunk rá a Machetében, majd a Johnny Depp kezéből "kiradírozott" cigire Az utazóból - most pedig Natalie Portman csupasz fenekét takarták el hollywoodi mágusok.

Miközben Natalie Portman bizton számíthat egy színésznői Oscar-jelölésre legutóbb bemutatott filmjének, a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért, már további három, teljes más jellegű alkotás előzetesében is feltűnt. Először februárban, a Csak szexre kellesz (No Strings Attached) című romantikus komédiában láthatjuk, majd április végén a szuperhősös Thorban, de a legérdekesebb szerepet a Your Highness című középkori komédiában kapta. (A film hazai bemutatója jelenleg még kétséges, de ha minden jól megy, nyáron láthatjuk itthon.)


A Your Highness egyértelműen 2011. egyik legjobban várt premierje, s az éles szemű rajongók egy furcsaságot is észrevehettek a legújabb előzetesben: a stúdió a pár hónappal ezelőtti, korhatáros állapothoz képest ugyanis csökkentette a színésznő szabadon lévő fenékfelületének nagyságát. A fent látható új trailerben Portman ugyanis már nem tangát visel, hanem egy egyszerű bugyit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #11
    Mi sem vagyunk különbek. Üvegtigrisben a moziban mindenki azon röhögött: mivel nyissam ki a lakatot?! -Anyáddal!...Visított mindenki. Trópusi vihar című filmben Tom Cruise orbitális káromkodásán hahotázott az egész terem, a kikacsintós, beszólogatós poénokon meg mindenki ült fapofával.
    Nem vagyok a káromkodás ellen, de, ha öncélú és egy helyzetben felesleges, akkor tényleg visszataszító. A trailerben kifejezetten szórakoztató volt, főleg mikor a varázsló mondja: Magic...motherfucker!
  • IMYke2.0.0.0 #10
    Amerikai film. Suck/fuck/gay/lesbian szavak nélkül nem is kerülhet a mai fiatalok elé. Ez van :)
  • artschi #9
    Ha kihagyják, majd lesz egy rendezői változatú DVD/BD, amit több zsetonért megvehetsz... :-/
  • Zomil #8
    Nemtudom számomra nem attol vicces egy film, h végig káromkodnak benne és egy poén csattanoja az, h mondanak benne egy suck/fuck-ot...

    igy talán még jobb vigjáték lehet belöle :)
  • Rotyoka #7
    Vastanga :D:D

    Ez jó film lesz, persze a rendezői változat nem az ilyen 11 éveseknek szóló buziság.
  • plu604 #6
    Hülyét kapok ha kivágják azokat az epic dumákat... :(
    Tüntetni fogok
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Én is erre gondoltam :)
  • torzsvendeg #4
    "Csak szexre kellesz"
    Nekem is csak arra kéne
  • xido #3
    Remélem,hogy ez csak a trailert érintette és a filmet nem vágták újra,illetve azokat a merész beszólásokat nem dobták kukába,csak hogy 13 évesek is nyugodtan megnézhessék...
  • BaliBoy #2
    Ki tudja? Lehet a tangás volt a retusált. :)